Saturday, March 21, 2020

Stockholmi ensüüm

 

 Klandorfi seni viimane "Palgasõduri" sarja raamat. Nii uus, et Goodreads ka ei tunne. E-raamatukogust laenutasin ja lugesin kolmanda karantiinipäeva paari tunniga tilgatuks. Teema on intrigeeriv - eestlasest vahetusüliõpilane Rootsis leiutab biorelva, mis kulub marjaks Stockholmi ametiasutusi raskerelvastusega rünnanud terroristide tõrjumiseks. Paraku pääseb terroristide ninamees ning kaob kõrbesse hauduma kättemaksu nutikale eestlasele. Tegevus kandub Pärnu äärelinnadesse, meeletu tempoga rullub higist, vihast ja kuulidest tiine tagaajamine mööda ainult pärnakatele tuttavaid tänavaid. Nagu Klandorfi puhul ikka, ei saa puändita.
   Hinne kolm - kui Klandorf kirjutab oma "tavaheaduses" ja ilma jutumärkideta tõesti põnevalt, siis kaasautor Andreas E. Jakobi Rootsi ja ISIS-e teemal kirjutatu on tõeliselt pikaldane ja igav ning kõigele lisaks minu arvates üks-ühele Leif GW Perssoni teostest maha viksitud. Seega Andreas "kaks", Kalle  "neli", kokku kolm, ma tänan!

1 comment:

Micheal said...

After falling victim to fraud twice trying to recover my stolen USDT, I gave up on the possibilities of ever being able to have it recovered until Gear Head Cyber Panacea was recommended on Quora and I was very grateful to have come across the article as they recovered 85% of my stolen USDT and so I decided to share this for anyone else that might be in need of their services..you can reach them on Gearheadcyberpanacea AT gmail DOT com or check out their website (Hackerjudas9@gmail.com or Text him on +1(818) 855 7389 ) you gonna thank me later.