Friday, December 18, 2020

Fotojaht#aeg

Aega  on ikka läinud, üle kümne aasta! 






Teadaolevalt esimene blogijate kokkutulek aastal 2010 Nõmmel:) 

Mõned kirjutavad siiamaani.

30 comments:

tegelinski said...

Mulle paluks protsentides... et kui suur % kirjutab. Või siis mitte.

konn, lendav konn said...

Aga palun - mulle teadaolevalt kohalkäinutest 30% on endiselt tegevblogijad.
Kui sa nüüd ütled, et sina ka käisid, siis nüpeldan end lolluse eest sedelgarihmadega kuni veri väljas!

Bianka said...

Ja need, kes enam ei kirjuta, need vähemalt loevad ja kommivad :)

Bianka said...

Ja veel käisin 5.detsembril samas kohas juubelil. Oli hirmus (koroona pärast) ja armas (nostalgia pärast). Praegu, kui peost 2 nädalat möödas, hakkab hirm üle minema. Juu siis kõrtsitäis rahvast olid kõik terved või oli abiks 40-kraadise vedelikuga seestpoolt desinfitseerimine- igatahes me jäime ka terveks.

konn, lendav konn said...

Küll Bianka on julge:D
Ja oligi kõrts rahvast täis?
No rahvas on ka siis julge:P

Bianka said...

Kõrts oli rahvast täis, sest laulis Toomas Anni. Ma polnud teda varem kuulnud, aga süldibändi kategoorias väga kõva tegija, nagu selgus.

Muidugi ma kartsin ega tahtnud minna. Aga kuna sünnipäevalaps oli T. eluaegne sõber, siis tema ütles, et peab nagunii minema, kuna pidu ära ei jäetud. Ma arvasin, et kui T. üksi läheb, siis ma isegi ei tea, mis olukord seal valitseb. Nagunii toob ta mulle viiruse ikka koju kaasa, kui see seal liikvel on, parem siis juba võtta peost, mis võtta annab :)

Korraks oli sel õhtul pärast seda pidevat k-stressi inimehea tunne, et kõik on normaalne, rahvas on rõõmus ja pidutseb, nagu mingit koroonat polegi olemas... Tõde lajatas järgmisel õhtul telekast, kui Loksa hooldekodus oli 100-st 77 nakatunut, nende hulgas Toomase onu. Eile ta suri.

TwD said...

Ma läksin siin nädal tagasi kahe inimesega lunchile. Meie küla kõige mainekamasse söögikohta ja mõtlemata tagajärgedele... hea toit ja vein... istusin kahe inimesega ühe laua taga, loomulikult ilma maskita. Üks neist tõi mind veel oma autoga koju ka, kuna sadas.
Polnud mul väga vaja minna, polnud vaja riskida, aga ikkagi tegin seda. Üks neist oli juba läbi põdenud kevadel (tõi selle Inglismaalt sugulastelt)ja ütles, et oli olnud ülimalt kehv olla. Aga haiglasse ei sattunud. Teine daam, 70.a., arvas, et tema pole haige ega jää ka. Mõlemad on palju aktiivsemad väljas liikujad, kui mina. Nädala pärast on ehk näha...

tegelinski said...

Mida pole olnud, seda pole olnud... mina tookord ei käinud.
Mõtlesin, et % on suurem.
Aga jah, praegu on igasuguste käimiste ja kohtumiste järgne aeg muretsemise aeg... kusjuures, käid ja naudid, muretsemine tuleb alles hiljem. Vähemasti minul.
Imelikud ajad on...

Helve said...

Jah, 3.juuli 2010 oli see AEG.
Minu teada on tegevblogijaid ikka rohkem. Pildil olevatest 5 vähemalt ja kaadri taha jäänuist ka 3 kui mitte rohkem.
Tegelinskit tõesti kahjuks polnud.

konn, lendav konn said...

On ikka lood, Mummol veel kuupäevgi meeles!:)
Sinu nimetatud viiest kaks on harvikblogijad, neid ma ei lugenud:D
Kaadri tagant mäletan ühte meesterahvast ja kahte daami, minule teadaolevalt üks neist kindlalt blogib, aga ehk ka teised jätkavad ja mõned on ju nimegi vahetanud:)
Bianka - T juhtum on muidugi kahetsusväärne. Eks ise püüan ka ettevaatlik olla, samas tööd ma erinevalt kevadisest lukku ei keeranud.
Nagu me teame - erilised ajad vajavad erilisi inimesi:)

Helve said...

Mul on fotograafiline mälu, seepärast tean, et kaadri taga on tegelikult rohkem kui 3 inimest. Aga blogija või harvikblogija, vahet pole, tore, et kokku saime. Ja veel toredam, Konnake, et meenutasid meile seda toredat päeva.

konn, lendav konn said...

Noo, Mummo - ütle nüüd Konnakesele, mis nime alla 2010 kirjutasid?

helle said...

Ma paraku ei osalenud, aga et sellest 10 aastat juba möödas on!! Uskumatu, kui kiirelt kaob AEG!
Hajali istumise järgi tundub, nagu oleks siis juba mingi eelharjutus käesolevaks ajaks olnud. Ja miks osa kaadrist välja jäi?

konn, lendav konn said...

Helle - no meil oli kaotus inimjõus juba enne laudaistumist:D
Pead Mummolt küsima, kes kaadrist välja jäid, minul pole ei fotograafilist, ei muud mälu:P

Raisakull said...

Heldimuspisar nirises vana asja meeldetuletamisel silmanurgast.
Kümme aastat - ohjah, mis siin ikka, tuleb võtta...
Pits kangemat ja proosit!

Bianka said...

Mul on täisnimekiri osavõtjatest, hea raha eest võin jagada ;) Nagu mäletate, kirjutasime me kõik oma autogrammid värskeltilmunud blogija Nirti raamatusse. See oli mul kaasas, et anda lugeda ühele sõbrannale, või vastupidi, sain selle parajasti tagasi.

Ega ma kade pole, võite minu vanast blogist saada veel pilte:

https://elamiselugu.blogspot.com/2010/07/see-nali.html

Helve said...

Oot-oot, Bianka, aga kus mu piltide raha on, et sa neid nii lahkelt jagad. .p

konn, lendav konn said...

Nonii, otsisin juba sedelgarihmad välja:D Kuna mul Bianka galeriist vaid kaks pilti, siis üldse ei mäletanud sellist tunglemist. Muidugi on Raisakullil õigus - neid siiani tegutsevaid blogijaid on märksa enam. Ning Mummole esitatud küsimus langes ka loomulikult ära:)
Aitäh, Bianka, piltide eest!

Bianka said...

Seda ma kartsin, ongi kohtuasi kaelas. Tuleb link maha võtta :(

Me olime tookord jube kindlad, et oleme seal anonüümselt ja keegi pilte ei tee. Ja kui siis Mummo kaamera välja võttis, ei paistnud see kedagi häirivat :)

helle said...

Ma vaatasin neid pilte Bianka blogis justkui esimest korda. Ja peab tunnistama, et paljusid ma ei tunnegi nägupidi ära. Kui ka pooled blogivad 10 aastat hiljem, on see väga hea tulemus. Biankal on õigus - kui isegi ei blogi enam aktiivselt või oled kapiblogija (uus identiteet), siis loed ja kommid ikka vahel.

Helve said...

Minu arust jäi meil kokkulepe, et pilte teen aga avalikult üles ei pane ja ma tõepoolest täitsin kokkulepet. Nüüd Bianka linki järgides oli mullegi nende piltide olemasolu seal üllatuseks. On nii kuis on, Bianka blogi, ise vastutab oma blogi eest. Aga eks ma edaspidi tean ettevaatlikum olla, teades, et kokkulepped mõnikord ei kanna.

konn, lendav konn said...

Nuvot nüüd - jama majas! Aga lohutuseks arvan, et ega keegi peale kohalolnute nägusid tuvasta, nii kuulsad me ju ka pole:P

Helve said...

Pole siin mingit jama, kõigest väike virvendus Konnatiigis. Oligi elu na igav sel pimedal ajal.
Hästi õnnestunud fotojahi teema on lihtsalt.

Bianka said...

Neid pilte omal ajal mu blogis ei olnudki. Pildid lisasin sinna siis, kui blogi tegin kinniseks, et endal oleks hea vaadata. Ma ei arvanud, et korraks blogi lahtitegemine ja nende ilusate minevikumälestuste teistele näitamine 10 aastat hiljem on probleem ja kokkuleppe rikkumine. Nüüd on blogi jälle kinnine ja loodan et konnatiik rahuneb.

konn, lendav konn said...

2021 lubadus:
-koroonajama möödas, korraldan vanakooli kokkutuleku! Kohtumispaika ei tohi muuta, istun kas või üksinda!:)

Bianka said...

Vat see on superhea mõte, armas Konn!

Emmeliina said...

ära istu üksinda koos Biankaga, mina tulen kindlasti ka, kui privaatse kutse saan. Kahjuks eelmised raamatuesitlused magasin lihtsalt maha. Siiani on kurb.

konn, lendav konn said...

Kindlasti ei unusta ma ka Emmeliinat_!:) Raamatud ikka on?

Emmeliina said...
This comment has been removed by the author.
Emmeliina said...
This comment has been removed by the author.