Friday, April 2, 2021

Medicumi jänes

   


See olen mina - katsejänes. Klõbistasin eile mööda erameditsiini ja pidin ikka kolm korda silmi nühkima, enne kui uskuma jäin, et ongi vaktsineerimisele kutsutud varem kui  1971 sündinud. Lõplikult uskuma jäin, kui peale registreerumist meilile teade tuli. Nõelaga torkab mind õrn naisolevus nimega Kotik:)

Täna oli teave juba kadunud ning keskpäeva paiku hurjutati uudistes Medicumi omapäi tegutsemise eest. Et parem mingu vaktsiinid kanalisatsiooni? Medicumi juht ütles, et katsetasid ka nooremate inimeste huvi vaktsineerimise vastu.  

Eks ma siis annan teada, mis kasvama hakkab:)

Pildil munadega katsejänes. Munad lähevad täpiliseks veerand tundi peale süsti saamist!

6 comments:

Kaamos said...

Maha magasin...
Lohutuseks mõtlen, et Tallinna poole poleks väga sõita viitsinudki ja puha.

konn, lendav konn said...

Ma usun, et see aken avatakse taas - praeguse seisuga on 65+ huvi ikka üsna leige.

notsu said...

65+ huvi ei pruugi tingimata leige olla, vaid selles vanuserühmas on rohkem neid, kellel pole oskust või võimalustki digiregistreeruda.

Tartus nt kirjeldas Gea Kangilaski, et oli oma emale vaktsineerimisaja panemiseks tund ja 20 minutit registratuuri ooteliinil ega saanudki lõpuks; emal ID-kaardi lugejat ei ole, aga digiregamisele alternatiivid puuduvad. Kuulsin, et Põhja-Eestis oli sellega veidi paremini, et seal sai vähemalt netis niiviisi aegu broneerida, et ID-kaarti polnud vaja. Aga ilma netita inimestel on ikkagi võimatu.

notsu said...

Ses mõttes on täitsa hea, et osa doose üle jäi ja perearstidele nädala sees süstimiseks jäävad - perearstide kaudu on 80+ patsientidega kergem kontakti saada.

konn, lendav konn said...

notsu - 80+ olen nõus, aga 65+ arvan siiski, et suurem osa on digivõimekad.
Medicumi kodulehel oli digiregitreerumiseks vajalik vaid isikukoodi ja nime sisestamine, samas mõni hetk tagasi polnud Loksal esmaspäevaks registreerunud MITTE ÜHTEGI huvilist peale minu. Ma saan aru, et tööpäev ja töölisasula, aga ikkagi.
Paraku tundub mulle, et midagi on korralduslikult läinud valesti.

Kaamos said...

Kusjuures, olles 60 ja riskigrupp - mina ei saanud registreerimislehele ligigi. Link saatis mind kuhugi, kus öeldi, et oodake veel, küll tuleb ka teie aeg. Mingi kala on kohati süsteemis sees.
Elan üle.