Thursday, June 10, 2021

Õige valik

    


 Mitmed naistuttavad on minult kui elukogenud mehelt pingsalt uurinud, mida peaks naisterahvas arvestama kaaslase valikul.

    Võtame antud küsimuse kirjandusklassika näitel. Teele, talutütrekene, viskas silma Arnole, siis meeldis talle krutskivend Toots, Imelik tõmbas tüdrukute meeleheaks kannelt , isegi rätsepmeister Kiir vilksatas korraks suhtepeeglis.

    Aga! Nagu tuntud laul ütleb - "mis on neist nüüd saanud?" Palun väga - Arno on pehmelt öeldes "saare peal", Tootsil ilmnes fataalne terviserike, Kiir on hoopistükkis raadiovassistiks pööranud, Imelik emigreerus ja no Tiugust või Lestast me ometi ju ei räägi!

    Kes oleks olnud õige valik? Ei - mitte Kristjan, õpetaja Laur  ega Risti-Jüri, vaid hoopis üks tagasihoidlik leivakääru näsiv priske poiss, Tõnisson nimeks. ENSV teeneline näitleja, mitmekordne Eesti Vabariigi auraha omanik, lugematult rolle ning tunnustusi!

   Seega Teeled, talutütrekesed, välimus ega minevik pole meest valides olulised, oluline on tulevik!:)


   Pildil tulevad (vasakult) Toots, Tõnisson ning Arno koolist. Toots on virutanud Kristjanilt jalgratta koos õlleankruga pakiraamil.

9 comments:

helle said...

Väga õiged tähelepanekud. Eelkõige tuleb eelistada turvalist!

Lendav said...

Jah, kinnitan. Ükski iluspoiss ega kaunishing pole partnerina võrreldav alati usaldusväärse Tõnissoniga, kelle selja taga on alati julge olla. Ma oma viimase mehe valisin ka lõpuks selle tõekspidamise järgi, kui iluspoisid ja muud lurud järele proovitud ja kõlbmatuks tunnistatud.

Bianka said...

No misteräägite... esimene mees tuleb ikka valida nooruses ilu ja kütkestavuse järgi (olgu siis Imelik või Arno), aga pärast selle kooselu kokkukukkumist on mõistlik võta turvaline valik (kui neid veel menüüs on) :P

Bianka said...
This comment has been removed by the author.
Bianka said...

Ma tõesti ei tea, miks sama kommentaar topelt ilmub, aga loodan et blogipidaja teeb korra majja

Bianka said...
This comment has been removed by the author.
konn, lendav konn said...

Vene naised teavad - selleks, et saada kindrali naiseks, tuleb abielluda leitnandiga!
Ja lapsesuu ütleb kuldreegli abielus meestele:
Tuleb oma naisele öelda, et ta ilus on, isegi kui ta näeb välja kui veoauto.
Richard, 10 aastane

Kaamos said...

Richard, 10 aastane - ma arvan, et kui talle valida anda, kas võtta naine või veoauto, mõlemat ei tohi, siis saab veoautost õnnelik väljavalitu!

konn, lendav konn said...

Mina armastan nii naisi kui veoautosid ja minu arust pole koledaid ei siin ega sealpool joont!:)
Kui Richard, kümne aastane, sama vanaks saab, arvab ta tõenäoliselt samamoodi!