Thursday, October 21, 2021

Kaks Kallast

    


Nagu igal vorstil on kaks otsa, nii ka jõel ja ojakesel kaks kallast. Kui seni ei arvanud ma Teisest Kallasest suurt midagi, sest tema erakonda oli trüginud igast imelikke tegelasi, siis eilses Raua Valimisstuudios oli ta kõikidest meestest mehem:) Tubli, Teine Kallas - minu hääl läheb sulle! 

Esimene Kallas jääb ilmselt peatselt ajalukku ja tore on, sest nõnda äpardunud juhtimist (eriti veel kriisi ajal) pole Eesti Vabariik ära teeninud.

Pildil kaks Kallast, taamal teised poliitikud.

6 comments:

helle said...

Ei aita siin esimene ega teine kallas, kui inimene on pähe võtnud, et tema ei taha ja kõik. See on punnseis. Aga mehed olid lausa...Võta üks ja viska teist!

konn, lendav konn said...

Kui inimene panna sundseisu, seisab ta ka kõrvade peal.
Ka halb otsus on parem kui otsustamatus ja praeguseks on korjunud otsustamatust halbadest otsustest enam, aga ega neistki puudus ole. Poliitikute mudamaadlus tulevaste häälte nimel keset rahvatervise-ning majanduskriisi (vältimatu hinnatõus) on vastuvõetamatu.

helle said...

Ma enam ei usu, et rahvas on tark ja teeb aina õigeid otsuseid. Poliitikud on huvitatud ainult häältest ja reitingutest ning soovist pidevalt pildil olla.

Indigoaalane said...

Vaatasin järele ja olen nõus. Iseasi, kui Teine Kallas :) riigikokku saab. kas siis jääb pragmaatiline konstruktiivsus alles või muutub ka tema jutt ümmarguseks ja mitte midagi ütlevaks ?

konn, lendav konn said...

Eks mingil määral ümaramaks muutu kõik poliitikud, sest poliitika on matemaatiliste kokkulepete mäng ning paraku üksinda poliitikat ei tee.

kertu said...

Ma olen ka mõelnud, et mis sel Esimesel Kallasel ikkagi puudu jääb. Rumalat juttu ta kohe kindlasti ju ei aja, aga miski kehakeel, ebalev pilk, olek, no kohe üldse ei hakka vedama, kahjuks pole ta kohe teps mitte karismaatiline. Ja ei saa ju ka öelda, et see on tema haprus, sest vaadake Sannat või siis Margaret´i ennast, kes võttis ju kõigi meeeste punad pihku, aga ennast polnud ollagi.