Sunday, October 2, 2022

Kontraseptiividest eile ja täna

  



  Ämma sünnipäeval (tiksutas ette 89 täisaastat) otsustas eakas daam avaldada mõned oma lastelegi teadmata asjaolud enda raskest neiupõlvest. Nimelt polevat tema kuni kahekümne ühe aastaseks saamiseni veel noormehega suudelnud, sest pelgas rasestumist. Vaat selline pime aeg oli! Tänapäeval võiks muidugi vasteks võtta Tinderi rakenduse - lükkad vasakule, saad lapse, lükkad paremale - kohe kaksikud!:)

Ning hoidku Jumal käest kinni kõndimisest, rääkimata väravaromantikast...

Pildil rasestab noormees kaunist blondiini. Ka tuul üritab sekkuda.

5 comments:

mustkaaren said...

Ma leidsin värskelt ostetud maja kraamides iidvana kirja, kus keskkoolitydrik teatab haiglast oma vanematele, et synnitada ei lubata, ja palub pisarsilmil neilt oma nurjatu syyteo ja neile valu ning piina valmistamise pärast andeks. Kuidas ta sinna sattus, polnud kirjas. Äkki tõesti musitas kellegagi.

Kaamos said...

Mu ema on umbes samast põlvkonnast ja ka tema oli samal arvamusel. Ei mingeid musisid enne kosimist, kes need vallaslapsed üles kasvatab, onju?
Lilled ja liblikad on süüdi, mida need liblikad muud teevad kui musitavad ja - hoppaa!- tehtud!

Lendav said...

Iizuz, mid mu silmad peavad kuulma! See on küll ainult linnatüdrukute probleem. Iga maalaps on juba pisikesest peast teadlik, kuidas soojätkamine käib. Kassid-koerad-lehmad-hobused-kanad-jänesed ju pea lakkamatult kargavad liigikaaslasi ja juba koolieelik teab täpselt, kust saba alt august kutsikas ehk vasikas välja tuleb.

Lendav said...

Vana sõber on rääkinud, kuidas ta viieaastaselt hobuse poegimist juhtus nägema ja siis naabrinaine oli seletanud, kuidas asi käib ja et inimestel käib see samamoodi. Poisike oli siis ette kujutanud, kuidas isa ema kargab nagu täkk kunagi ja sinna juurde hirnub. Musitamisest rasedaks jäämist ei usu aga ükski maalaps.

konn, lendav konn said...

Anni - :D
Mu ämm oli just nimelt maalaps:D
Oi, ma ei suuda hirnumist jätta:D:D