Sunday, July 28, 2024

Peenis rukkis

 



  Helistab sõber (see teine tagumik) ja uurib, kas saaksin pisut nõu anda. Ehitusalast. Me oleme küll kursavennad, aga praktilise ehitusega pole ta kunagi kokku puutunud. Tema abikaasale pärandati väike majutusasutus ning selle appdeitimiseks tuleks duširuumid rajada - vaat seda ma oskan ja olen enam kui pool töist elu tegelenud. Niisiis helistab ja uurib:

   "Kas oled traktoriroolis?" 

    Mäletate ju mu oranžikarva õnne? Mina vastu, et eile traktordasin mõned tunnid, aga meelsasti oleks nii toreda masinaga veel sõitnud. Tema vastu, et aja naabritel ka muru madalaks!

   Vaatasin aknast juhtumisi naabri voogavale viljapõllule (kes on käinud, need teavad seda avarust) ning ühiselt arutledes jõudsime mõttele, et labürindid ning tulnukamärgid põldudel on eilne päev. Mõttetalgute tulemusel sündis idee lõigata naabri põllule hiiglaslik peenis, las siis õhulaevade kaptenid imestavad! Natuke veel ideed mäludes arvas sõber, et võiks ju vabalt olla kaks ühes - peenis-labürint, Kabli saaks lisaks jõest mereni laiuvatele liivarandadele uue turismiatraktsiooni!  

  Pildil vaade aknast naabri peenise-põllule.

2 comments:

Kaamos said...

Nii madalas labürindis seiklemiseks peab ikka väga pisike päkapikk olema...

konn, lendav konn said...

Kabli peenise-labürindis liigutakse käpuli! Kel see raskusi valmistab - roomab. Täispikkuses labürindiläbijad suunatakse peenise algusesse tagasi!