Thursday, July 24, 2008

Mulle anti nuga


Käisin täna üle hulga aja jäätmejaamas aiaprahti andmas. Ikka koguneb. Eriti koeraaiast, siis sitta nimelt. Aga selle peidan ma osavalt lehe-ja okkaprahi alla ära.Jäätmejaamas oli tore vastuvõtja, kes autosse kiikamata uuris, et palju mul kotte on, teatas makstava summa ja küsis valehäbita, et kas kviitungit kah vaja on? Mina ei pidanud bürokraatlikke õiendusi miskikski, mille peale kodanik teatas, et eks ma jagan siis ülemusega !;) No, krt, ma ei saa aru, miks minu töömehed midagi enda ülemusega jagada ei taha?? Läksin sel teemal omaette juureldes auto poole, kui kodanik mulle järele tormab, nuga õieli käes.
"Võta nuga kah, sellega saab kotte lõhki susata, siis voolab praht ise välja!" Areldi võtsin noa vastu, sest mulle assotsieerus see koti lahtisuskamine miskipärast seatapuga ja mine sa isahane tea....
Igatahes mu heledad kingad said koerasitaga määritud ja paras mulle. Järgnevad sodikotid tühjendasin juba konventsionaalsel moel;)

Pildil Veriora jäätmejaam, mis kuidagi pole seotud minu looga.

6 comments:

helle said...

Eesti keel on rikas keel: nuga andma = noaga torkama(surnuks või vigaseks)

evidevik said...

ma esimest korda siin ja ega miskit sisulist öelda polegi - ainult seda, et Riias on kõrts nimega Lendav Konn - läti keeles muidugi :)

Hundi ulg said...

Aga kuhu jääb siis see öko asi - junnikesed ilusasti aianurka komposti?

Ti:a said...

ta ei saa neid aianurka panna, ehitas sinna puukuuri.
eesti moodi.
võttis palju laudu, tegi toks toks ja oligi mänd sissemüüritud.
elav ja roheline, oravatega, mänd ma mötlen, ongi nüüd kuuri sees.

konn, lendav konn said...

Jah, Tiial on jälle õigus - ehitasin puule kuuri;) Kuna koer on juba vana, siis aastatega kogunenud hunnikud täidavad ülejäänud kolme aianurka.

helle said...

Miks pole sissekannet uuendatud?