Monday, August 18, 2008

Emane tool ja isane toru


Ega te, head lugejad, ometi arvanud, et kirsasaabas on kodanik Konna laiaks litsunud?
Ei kirjuta, ei joonista, isegi essemmesse ei saada....
Kaugel sellest, Konn on valvas ja valvel !
Käisin külas lahkel naisterahval. Jah, täitsa lahke oli teine, tõi mulle ratastega tooli istumiseks ja puha. Aga kui ma üritasin püsti tõusta, rabas tool mind sellega, et klammerdus mu puusade ümber. Vingatasin, saputasin sapsusid ja pääsesin.
"Emane tool," arvasin. Muidugi seda ka, et kes mul käskis enda tagumikku nii laiaks istuda;)
Teisel naisterahval oli asjakohaselt meenutada tore lugu, kuidas Jurmala spaa keeriste-pööristega toru üritas teda laskumise ajal lahti riietada, mis osaliselt ka õnnestus. Isane toru, ostustasime ühiselt:)
Pildil ravitakse kiimalise toru käest eluga pääsenud vanainimest sealsamas Jurmala Spaas. Pilt www.concordia.lv
Toru tundub olevat biseksuaalne.

3 comments:

helle said...

Konn on vägagi haavatav ja ohus olev isend, sest vaata, kui palju päris pikkade jalgadega( mitte poolpikkade!!) kurgi on siginenud. Ole ettevaatlik...igaks juhuks!

Kaamos said...

Palun, Lendav Konn, ole sellise kahtlase tooliga ettevaatlik! Olen küll VÄGA KÕRGE MORAALIGA (:D) inimene, kuid soovitan siinkohal võimalikult lühikest suhet.
Tervist!

konn, lendav konn said...

Head muretsejad! Mina, nagu teada, olen madalam ja rohelisem igasugusest murust, mistõttu KÕRGEST moraalist ja PIKKADEST jalgadest on minu puhul nagu kohatu rääkida. Ja kui Sa, Helle, unistad konnakoibadest või koguni Konna koibadest, nosiismaeiteaaaa.....
Tervist teilegi;)