Saturday, August 2, 2008

Saaks seksita


"Tead, ma nii ootan aega, mil ei peaks enam seksima ega juukseid kammima!" teatas sõber kulunud ja murdunud kammiga enda poolkiilakal kolbal poognaid joonistades.
Sõbral tekkis mõni aeg tagasi naistuttav, kelle arvates on sügavas keskeas mees sihuke täkk, kellel peab mära kogu aeg talliuksel hirnuma. Ja mitte ainult hirnuma....;) Nüüd ongi nii, et sõber on naisterahvast küllastunud ja eile lausa rõõmustas, et talle oli nö. vaba päev antud. Puhkasime siis täiega - sumedas suveõhtus, mis kiiresti ööks muutus, kadusid konjakimõõga sisu ja ehtne prantsuse konjak kiiresti sõprade-kaaskannatajate kõhtu. Veel täna pealelõunal sõber ainult ähkis ja oigas telefonitorusse;) Hea, et mina karske olen ja veel parem, et mul seksuaalahistajast naistuttavat pole!

4 comments:

Segasumma Saara said...

Viinamarjad? :)

konn, lendav konn said...

Palju-palju;)

Bianka said...

Vanasti oli selline nali käibel, et noorpaar leppis kokku, et neljapäeviti on seksipäev. Mees käis ja mõtles, et tuleks ometi see neljapäev!
Nüüd siis oigab nagu sinu sõbergi, et juba jälle neljapäev!

Sa soovita oma sõbral mitte nii noori naisi rebida. Aga ega tea, ehk see ka ei päästa, naised on teadagi hullud.

valgeseelik said...

No jumal tänatud, et Sinul sellist muret ei ole! Noh, seda seksiga ahistajat naisterahvast siis... :D:D:D Oled ikka õnnetähe all sündinud!:D:D:D