Saturday, December 6, 2008

Miks naised harva pritsivad?


Eile õhtuhämaruses helistas noor ja algaja autojuht vana auto roolist ja kaebas, et ei pritsi enam. Juhendasin ta kapotti avama, aga siis jälle häda - millisesse auku tuleb valada.....Proovi sa inimesele, kes varem on kapoti alla vaadanud ühe korra, seletada kus on vajalik avaus, seda enam, et torude kaaned-klapid pori ja õliga määrdunud. Selgitasin mis ma selgitaisn, ühtlasi uurisin, et kuidas ligi kahekuise autoga sõitmise perioodil pole ta varem kordagi aknapesuvedelikku lisanud. Aga ma pritsin nii harva, teatas tüdruk, lasen lihtsalt luudadel käia, kui aken poriseks saab....Oioioioi, aga see ju kriimustab esiklaasi ära, arvasin ma ja palusin tal ikka alati pritsida, kui luuad käia laseb. Hiljem uurisin veel mõnelt autoseeritud naisterahvalt ja mis selgus?! Ka nemad pritsivad haruharva!! Üks ei teadnud kogunesti, kuhu auku peab mida panema. Selgitasin talle seda ka. Nüüd meenus veel aastatetagune kolleeg (naisterahvas muidugi), kes bensiiniauto kütusepaaki lisas reipalt diiselkütust, aga kuna tal raha palju käes polnud, siis õnneks vaid 5 liitrit, see ei teinud tema vanale autole (Mosse) midagi, soovitasin tal paaki bensiini peale lisada (virises natuke, et raha pole, aga ikka leidis) ja sõitis nagu veerandtraktor!
Pildil grupp tütarlapsi otsimas punasel autol kohta, kuhu valada pritsimisvedelikku
www.autoexpress.co.uk

8 comments:

helle said...

Aga see-eest nad pritsivad kaunis sageli sappi!

Eve Piibeleht said...

Võttes arvesse, kui tihti ma klaasipesuvedelikku ostan, pole ma ilmselt normaalne naine. Küll aga lasin eemaldada tulede pesuri kaitsme, sest need riistapuud tegelesid peamiselt klaasipesuvedeliku maanteele laotamisega. Paak päevas polnud mingi ime,tulesid aga tuli lapiga puhastada.

Kaamos said...

Jaa, puhas tõde, et mehed soetavad klaasipesuvedelkikku sagedamini! Mul läks Peremees minu autoga esimest uue auto hooldust tegema ja ma pärast arve pealt nägin, et ka klaasipesuvedeliku oli lisatud viis liitrit kolmeliitrisesse pütti, mille ma just enne auto õue pealt lahkumist servani täis olin valanud...:)

Segasumma Saara said...

Muig @ Kaamose kogemus :P.

Minagi pean jälle häbiga tunnistama, et no ei ole ma ikka naine, ei ole. (Kuigi kõik teavad vist niikuinii.) Just äsja pritsisin jälle ühe paagitäie suht tühjaks :(.

Õnneks vähemalt päris maskuliseerunud veel ei ole - väga suure huviga vahtisin pealt, kui mees seda pritsimisevahendit juurde kallas, et kuhu auku tema selle nüüd ikka pistab. Aga tunnistan, et praeguseks on see juba jõudnud meelest minna - kui ikka praktiliselt läbi teha ei saa, siis ei pea mu lühikesed juhtmed (pikkade juuste omamise kaasnäht :O?) eriti midagi kinni küll.

konn, lendav konn said...

thela - kas pressvee suunareid ei anna ikka tule suunas meelitada? Tegelikult on tulepesur soolalumisel-porisel maantel väärt asi!
kaamos - mul on seni viisakalt küsitud, et kas soovite lisamist või mitte, ilmselt Peremees soovis;)
Trulla - kui minu arvamust teada soovid, on mul mulje jäänud, et oled ikka küll naine, pritsiv sihuke;)

Kaamos said...

Peremees isegi ei mäletanud, kas temalt midagi küsiti või ei,küllap oli pabinas nagu sünnitaja. See on meil esimene UUS auto üldse, seni on neist mõni olnud vanem kui mina (ja usu, annab uunikumi mõõdu välja). Ega seda nalja talle pahaks panna ei või, lihtsalt kõik järgmised korrad on ta alati mu käest küsinud, kas klaasipesuvedelikku olen valanud... ;D

helle said...

See on ikka jube vahva lugu, sh kommentaarid kah!
Küsisin kohe tütre käest järele, kui tihti tema pritsib. Ta natuke küll imestas minu huvi üle, aga vastas, et tihti, parasjagu. Aga ta teab neid, kes üldse ei pritsi, ka meeste hulgas;)

Eve Piibeleht said...

Seda kohta, kusr Honda-CRV tulepesureid reguleerida, ei leidnud isegi mu rallisõitjast eks üles. Mis siis veel blondiinist rääkida.