Thursday, January 1, 2009

Minu Soome (23.raamat)

Ööd on kaamose-aegses Soomes igatahes mustad. Nii must ja vaikne võib olla ainult karu perses, aga kindel ma olla ei saa, sest nimetatud kohta pole ma visiteerinud. Jätsin saunas tule põlema, kumas ilusti magamistoa aknasse. Hoolimata sellest nägin taas seksuaalse värvinguga unenägu ja kahjuks oli see unenägu taas näoga vähemuste poole pööratud. Olin komandeeringus välismaal, aga kus nimelt, ei tea. Igatahes valmistusin ärikohtumiseks, ülikonnastasin ja lipsustasin ning jalga panin valged, kõrgekontsalised naiste kingad. Jalanumber on mul nelikndneli....Jajaaaaaaaaaaa! Ühesõnaga, tulin kapist välja ja lifitga alla, aga fuajees olid kohalikud ehitajakollid põrandale mingit plöga valanud, minu loodotchkatel tulid mõlemil kontsad alt. Ennenägematu teo kompenseerimiseks liimis mingi töömees kontsad sellesama põrandal vaeltava plögaga uuesti tagasi. Mäel harjutasime pöördeid ja keerdeid, aga kõige rohkem kukkumist. Suurematel ei tulnud kukkumine ja seejärel tõusmine niisama lihtsalt välja, selle tõestuseks ka lisatud animatsioon pisikesest küpäräpääst. Vott, nüüd sain end välja elada igatsugu täpitähti tehes;) Kuna ajasime oma pisikest räpast lasketteluasja pimeduse varjus, on video ka üsna tumedapoolne.

8 comments:

helle said...

Kus vahepealsed 22 raamatut on?

Igatahes uuel aastal uusi teoseid enneolematute fantaasiatega;)

Videojupp on nii lühike, et ei saa veel hakatagi, kui juba lõpeb!

Hundi ulg said...

Soovin algavaks aastaks, et Konn teeb lennupause ja maandub tihedamalt oma blogisse.

Soovin Sulle ja lastele kõike ilusat.

Segasumma Saara said...

Mitmesegast Uut Konn&Gang'ile :)!

kukupai said...

Konnale seiklusrohket uut aastat!
Ehk siis on blogist ka rohkem lugeda :P

helle said...

Ootan järge või vahepealseid osi. Sulge ei või lasta rooste minna, Konnake!!

Bianka said...

Üks ilus blond naine soovib sulle uueks astaks kõike kaunist! Ja jää ikka endise orientatsiooni juurde! Mehi niigi vähe...

konn, lendav konn said...

Mmmmm.....naine??? Mmmmm.....blond???
Piii-ankaaaa!!!!

Bianka said...

See, kuidas sa Piii-ankaaa! ütlesid, pani mind arvama, et võib-olla oled kah nooruses lugenud seda raamatut, mille peategelase järgi ma oma (uue) nime võtsin.