Monday, June 15, 2009

Kõikide trullade summa


Sünnipäevakuu esimestel päevadel talvejopet jahtides (rege rauta suvel) avastasin, et Mr. Hollies on küll suur ja usinate slaavitaridest müüjatega kauplus, aga sellest hoolimata ei suutnud kenad näitsikud mulle leida rohkem kui kaks jopet, mis mu ümara kere ümber raskusteta haarduksid. Kuigi mulle kumbki eriti ei meeldinud, tuli ometigi kahe keskmise vahel valida. Valisin parempoolse. Nagu alati;) Kiusu pärast ostsin saapad ka. Nende valik oli lihtsam, jalad veel paistes pole. Samal tunnil tegin otsuse, et kõikide trullade summa on ületanud igasugused siivsad numbrinäidud. Olen kerglasest lapsepõlvest saati olnud nö. raske kondiga - keskas kaalusin akuraat 90 kilo, kuigi pilte vaadates olin toona nagu seesamune....pilbas:D Tipi ajal võtsin hea elu ja õlu peal muidugi juurde ja resideerisin aastaid ilusa kolmekohalise numbri turvil. Mõned aastad tagasi jäin igauguste asjaolude kokkulangemise tõttu haigeks ja olin haige kohe mitu aastat, selle ajaga lisandus veel kümmekond kilo ja viimane kümmekond veel mõni aasta tagasi. Igasuguste asjaolude kokkulangemise tõttu....
Seega aprilli alguses otsustasin lihtsate ja käepäraste vahendite kasuks ja loobusin päevapealt igasugusest maiusest ja mis minu arvates kõige tähtsam - täielikult värvilistest ja magustatud jookidest, mida seni olin pruukinud keskmiselt liiter päevas. Praaktiliselt iga poeskäik lõppes ka suure sinise fazeri tükkhaaval läbihekseldamisega. Õigustasin ennast, et organism nõuab. Sitta ta nõudis;) Läksin vee peale üle ja olen ikka täitsa elus, isegi rohkem varasemast!
Ja nüüd on mul hea meel kutsuda kallid kaaskannatajad osalema kapitalistlikus võistluses parima saleneja nimetusele - 75 päevaga on mu kehakaal kahanenud 7 kilo!
Ligi 100 grammi päevas. Muidugi annan aru, et esimene ots on lihtne, edaspidi nii lõbusalt vist ei lähe. Aga ikkagi - kuigi päris mõtetes paikapandud kaalunumbrit jaanipäevaks ma ei saavuta, palju puudu ka ei jää. Ja kõndida, lugupeetud, on ka nüüd juba märgatavalt kergem, ilma naljata!
Tõsi küll, eile kaalult maha astudes, hakkasin juba tasakesi mingit fataalset, kaalulangetavat haigust kahtlustama.
Noh - trullad, tüsedad ja lausa paksud - lööge kampa!
Pldil katsetan poja motorollerit. Pidas vastu küll.

5 comments:

Eve Piibeleht said...

Kahjuks on inimesed erinevad. Mina ei söö ega joo magusat juba aastaid, tolku pole sellest mingisugust.

Segasumma Saara said...

Deem :)!

Kaalun su kinnast käes :).

Ma saan ühineda selle sots-võistlusega juuli algusest :). Enne seda on hullumaja elu ja ma ei ole kindel, kas suudan ilma õgima kippumata toime saada.

Aga nojah, algus on tavaliselt lihtne muidugi. Mina suutsin ka näiteks eileõhtu seisuga kahe päeva jooksul kaks kilo kaotada - aga kahjuks ei ole see ilmselt eriti pädev tulemus, sest kiirelt tulnud - kiirelt läheb. Aga jah, kui oma eksamid tehtud saan, siis läheb lahti :).

LINK

Segasumma Saara said...

Noh, 7 muidugi on täiesti teisest ooperist - selle kaotamine on juba tubli tulemus, tahan ma siiski üle kinnitada - muidu jääb veel mulje, et ma su 7-t piisava õiglusega hinnata ei oska :).

konn, lendav konn said...

thela - eks see sõltub sellest, kuidas varemalt tarvitanud oled.
Mina olin ilmselgelt magusa padutarvitaja.
trulla - ilmselt on ka meie absoluutkaalud sedavõrd erinevad, et protsendile taandades on sinu 2 kg ehk isegi rohkem minu 7st:D

Bianka said...

Ma tahaks ja peaks sinu üleskutsega ühinema, aga... Alati on ju üks aga. Ma ei ole suutnud välja mõelda, millega asendada suvel õlu ja jäätis, mis on minu mahavõtmise teel suurteks takistusteks. Praegu tundub mulle, et ilma nende komponentideta ei ole elu elamisväärne ja mõni kaotatud kilo ei suuda seda kompenseerida. Muidugi, kui ma armuma peaksin, nagu ennustaja lubas, siis on kõik võimalik. Muul juhul hakkan alles sügisepoole plaani pidama.

Muide, Danzumehe blogis samad tendentsid kui sul. Ilm on imelikuks läinud, mehed on üle võtnud naiste lemmikspordiala- mahavõtmine.:P)