Friday, January 8, 2010

Miks ma ei flirdi, reidi ega deidi


Ma saan täiesti aru noortest ilmasammastest, kes sotsialiseerumistuhinas ennast nimetatud portaalides üles annavad, saan aru isegi keskealistest nais-ja meeskodanikest, kes erinevatel motiividel kas ennast üritavad feimida (vaat, millist sõna ma tean:D) või tõsiuskselt kaaslast leida, saan aru isegi poolsajandi piiri (best before) ületanud üksildastest tädidest ja onudest, kes miskipärast arvavad, et flirtimine, reitimine ja deitimine on üks võimalusi kommunikeeruda omasugustega ja õhinal arvutit avades esimese asjana enda hindamistulemusi ja trehvunksivõimalusi uurima tõttavad. Kuniks mu enda mõningad järeltulijad harrastasid reitimist, oli täitsa mõnus neid paadunud pedo kombel aeg-ajalt piilumas käia, rõõmustada nende kõrge feimi üle või kurvastada, kui mõni pasakäkk enda olematut edu vastassugupoole seas käis teiste peal välja elamas. Samas ajas miskipärast homeeriliselt hirnuma enda kursaõe toekat kuju reidis leides, aga kohe avasin enda feissbuugi ja seal ringi sobrades leidsin kursavenna, tuntud geenibuumi käivitaja, tuttava ajakirjaniku ja ühtlasi sain feissbuugi vahemdusel teada, et mu tütar on õnnelikult kihlatud:D
Oh aegu, oh kombeid.....
Aga ei flirdi, reidi ega deidi ma muidugi seetõttu, et kes mind vana konna enam musitama hakkaks, mokad na limased ja koivad kõveraks kuivanud.

Pildil tuvastavad hellad naisekäed konna sisemist elu. Pilt minu eelmise elu reidi kodukalt.

13 comments:

Eve Piibeleht said...

Küllap on targad mehed sel teemal miljoneid artikleid-uurimusi kirjutanud, aga eks asi ikka selles, et suhtlusportaale kasutab see, kel igapäevaelus suhtlemisest puudus. Ise olen ka kõigis neis portaalides küll teiste ahvatlusel konto teinud, aga lihtsalt unustan sinna vaadata kuude kaupa.

Bianka said...

Kontot tõesti ei viitsi teha, isegi kui kutsutakse. Milleks? Aga muidu ikka flirdin ja deidin, never say never... no ega sa ometi minust veelgi vanem pole?

konn, lendav konn said...

Kas Bianka flirdib minuga?? Deitida ma suga ei viitsi, sa ei ole minu tiigist:D Keegi kuskil kobises, et sa pidid lausa mu kooliõde olema:) Oledki vä??
Aga armas Thela, millega saab inimest ahvatleda käibe-ja tuluportalids kontot tegema?

joanamari said...

olen mitu toredat naissõpra ratest saanud
kes ammu üle keskea
mu exkolleeg sai ratest endale toreda abkaasa
siiani vaatan rate kontot igapäev ja suhtlen oma sõprade vaeguritega kes on oma kehas vangis ja kellel see ainus suhtlemis võimalus
lumega ju kuhugi ei saa

helle said...

Facebook on mõttetu värk. Mida sa seal flirdid, deidid või reidid, kui see nii avalik keskkond on?! Igaüks võib pealt vaadata!!! Mulle meeldivad veidi intiimsemad võimalused.
Kui FB mõte on sõpru koguda, siis tähtsam on ju sõpru reaalelus omada, kui neid virtuaalis ritta seada.
Teisi kontosid ei oma ega ka kavatse. Nii suures suhtlemisvaeguses ka pole;)

konn, lendav konn said...

Aga palun, hea virtuaalsõbranna Helle - siin sulle üks sobiv intiimne keskkond erinevate huvidega inimestega tutvuste sõlmimiseks - nt. www.voodifoorum.com
Et heidad rahulikult voodisse ja mõtled omi ilusaid mõtteid. Kasvõi üksinda, käed kenasti teki peal!

helle said...

Kas voodifoorum eeldab, et magan ilusti voodis, käed teki peal?

konn, lendav konn said...

Magavale kassilegi ei jookse hiir suhu!

Bianka said...

Mis sa siin flirdid või oled, kui kohe nina pihta saad... Pean veel harjutama seda asja, rooste on vist need oskused läinud.:D

Appike, kust see kooliõe jutt tuli? Rääkige mulle ka täpsemalt. Uudishimu tahab ära tappa.

konn, lendav konn said...

Biankale, maale

Mina oleks küll meelsasti su kooliõde. Miks sa ei taha siis minu oma (kooliõde) olla??
Ah, mis, tegelikult olen ma lihtne roheline konn, isegi kärnasid pole....

*kurvalt külmunud kraavi poole ära

Konn, pealinnast

Eve Piibeleht said...

Uudishimu on see, mis olevat tapnud kassi (aga mind hoiab igasugustest sõralistest hoolimata ikka veel elus). Vaatamine ja proovimine ei maksa midagi.

Oudekki said...

Minu arvates on FB hea koht just selleks, et kontakti hoida nendega, kes pole otseselt lähemad sõbrad, aga kes on tuttavad, kellega on mõningaid ühiseid mõtteid ja huvisid - ja siis selleks, et teada saada, kui need ühised mõtted tekivad. Noh, ja kontakti hoida nendega, kellega ühes kandis ei ela.

Lisaks on FB päris efektiivne meetod igasuguste mobilisatsioonide jaoks, väga kiiresti ja suunatult saab leida üles inimesed, kes mingit mõtet pooldavad.

Seega, kokkuvõttes, ma arvan, et kes suhtleb päriselus palju, suhtleb ka FB-s palju, aga FB-s võivad palju suhelda ka need, kes päriselus pigem vähe suhtlevad...

Ti:a said...

meemile konnake :)
http://tiiauspaikka.blogspot.com/2010/01/kus-olid-sina-kui-meem.html