Friday, November 12, 2010

Häiriva orientatsiooniga aluspesu


Kuuldes eile Kolmeraudses Juku-Kallet Linnar Priimäele julgelt ütlemas, et teada saanud Mihklilt, et ta saate väitluspartneriks on Linnar Priimägi, ajas ta igaks juhuks paksemad püksid jalga, otustasin ka mina avalikustada ehmatavaid fakte aluspesu hingeelust.
Eile hommikul asusin varavalges (et mitte öelda puhtpimedas) taas teele Lotilamaale ja et mitte kaaskondseid enneaegselt äratada, toimetasin riietumisprotseduure pimedas toas. Selle teo saatuslikkus selgus mulle alles mitme tunni pärast Stari tualettruumis, kui selgus, et number kahte võiks teha ka alukaid maha ajamata, aga number ühte mitte kuidagi. Seega on Helle välismaa-sõbral õigus, kui too häbenemata rõhutab eesti meeste ja nonde aluspesu isevärki suhet. Mul on ka!
Muidugi pole aluspesu selles süüdi, et õhtusel tipptunnil on Tuukri ja Jõe ristmikul laevalt tulevatele autodele ristmik avatud 11 sekundit, ristisuunas vuravatele kodanikele põleb roheline 1 minut ja 40 sekundit! Täiesti uskumatu avastus. Laev maabus 16.30, koju laekusin 17.50 ja ma ei ela Pärnus.

Pildil kontrollivad Soome vabariigi tollitöötajad Eestist saabunud naisturisti aluspesu orientatsooni

8 comments:

Eve Piibeleht said...

Loodetavasti olid Sinu alukad vähemalt puhtad ;D

konn, lendav konn said...

Peale orientatsiooni kaotamist pole enam seegi kindel;)

helle said...

Muidugi on minu sõber- Lotilal õigus ja rohkemgi veel, sest vaata, armas Konn, millest me räägime, kui eesti mees ei oska isegi alukaid õigetpidi jalga panna.
Naistel õnneks seda probleemi pole. Ja Lotila naiste kallal ei ilgu kah!
(Ega ma täpselt muidugi tea!)

neiud ärevil said...

Hea ,et vähemalt oma püksid üles leidsid.Oleks ikka pahandus tulnud ,kui naine oma stringe oleks hommikul taga hakanud otsima.Oi- oi.

helle said...

Uurisin illustreerivat pilti - naiste aluspesu meil ikka väga kombekas:)Isegi soome tollitöötajad on vaimustuses:P

konn, lendav konn said...

Helle - see naine on maakas, seal nad kannavad kõik sellist pesu. Neiule ka - kas tõesti naiste stringidel on ka püksiauk?:D

neiud ärevil said...

Oi palun vabandust.Ma külast ja jalgrattaga.Arvasin ,et tänapäeva alukatel polegi enam püksiauku.Püksiauk jäi rohkem nagu sinna nõuka aegsesse "Maratisse.No ma alles noor ja kogenematu ja vaatan meest alles siis ,kui ta on alukad korralikult viikipidi on toolileenile pannud.

neiud ärevil said...

Aga tead .Naiste stringidest saab hea rakulka kummi.Ega seal palju rohkem ju polegi.