Sunday, November 14, 2010

Seda koodi pole võimalik murda


Nii ütles märulifilmlane Bruce Willis filmis RED - Retired, Extremely Dangerous ja....a seda mine vaata juba ise, mis edasi sai. Mina käisin isadepäeva-puhuselt lastega. Miskipärast on mõnus, parem- ja vasakvintidega retromärul alla 12-aastastele jõmmidele keelatud. Ehk seetõttu, et neil puuduvad mälestused kogu selle tähtede plejaadi eelnevatest esitustest ja nad ei oska hinnata kelmikatest klisheedest kubisevat dialoogi? Stampväljendid ja -tegevused olid paika pandud sellise lavastajameisterlikkusega, et sisimas itsitasin kogu filmi. Lisaks Mirrenile ja Willisele Morgan Freeman, John Malkovich ja kirsina vahukooretordil lõpuks ka ehtne NippTakk, suu kõrvuni peas:D Film polnud selline jämekomöödia, alles praegu turgatas pähe ühe nähtud stseeni algallikas ja jälle naersin omaette;) Pean vist ravile minema - veel korra vaatama.
Parim oli ikkagi ballikleidis Mirren raskekuulipilduja taga, stoilise näoga tuld andmas Secret Servic´e meeste pihta, sellest ka pilt.
Tõsiselt soovitan - kellel meeldivad vindiga filmid, minge vaatama!

5 comments:

neiud ärevil said...

Kas lapsed vajavad ka ravi koos Sinuga?

Eve Piibeleht said...

Selle filmi tutvustus tekitas mul juba nädal aega tagasi ootamatu soovi kinno minna. See tahtmine läks küll kohe üle, sest tuli meelde, et kinodes lehkab tänapäeval popcorni järele ja see ajab mind öökima. Seega ootan DVD-d.

Anonymous said...

Juba nädal otsa ootab see film et ma mälupulga dvd-mängijasse topiks ja ta ära vaataks.
Tänud meenutamast. Teen seda otsekohe.

konn, lendav konn said...

Nüüd, tüdrukud, peate mälupulka jagama! Tehke seda otsekohe!:D

Anonymous said...

Film oli ... no ikka mõnus :). Ilmselt oli hiljem magadeski suu kentsakalt irevil.
Jagada võin küll.