Saturday, February 26, 2011

Aitab!


Vaadanud Jüri Aarma Pariisi saadet, sain jälle targemaks - Victor Hugo surmapäeval olla kogu Pariisi lõbulinnud töötanud tasuta. Arvestades meie armsa linnapea lubadust valimispäeval kogu ühiskondlik transport piletivabaks kuulutada, arendasin seda ideed edasi - ka meie kodumaa pealinna lõbuteenindajad võiks tollel pidulikul päeval tasuta teenindada! Eeldades, et selline soodusmüük tekitab tohutud järjekorrad, võiks seada sisse esimese, teise-ja kolmandajärgulised kliendid. Esimeses järjekorras teenindataks tasuta ja korvita riigiteenistujaid, diplomaate, kandideerivaid ja ka lahkuvaid Riigikogu liikmeid, teises järjekorras, kuid korvita , meie linnaametnikke, eraettevõtete omanikke ja ehitustöölisi, kolmandas järjekorras ja korviga kõiki ülejäänud huvilisi meeskodanikke.
Aitab alandavatest järjekordadest!
Aitab hindade tõusust!


Pildil kompanii-jagu esimeses järjekorras teenindatud riigiteenistujaid väsinult naasmas kasarmutesse mööda meie kauni vanalinna munakivide ja hobusesõnnikuga kaetud tänavaid. Et sel päeval jumala eest mingit riigipööret ei toimuks!

6 comments:

Alice said...

Eks igaüks unistab ikka sellest, millest ta ilmselt kõige rohkem puudust tunneb.Ma ka vaatasin ja kuulasin, sain ka targemaks, aga unistusi ei tekkinud.
Milisesse järjekorda siis lendav konn ennast sätib?

konn, lendav konn said...

Jah, Äliis, meie linnapea tunneb antud näite ja eelduse puhul puudust trammiga töölesõitmisest:D
Konn idee autorina saab kuldse korvi ja eelisjärjekorra eelisjärjekorras.

UFO said...

Kuigi teema mind otseselt ei puuduta (ei oma sissekirjutust), sattusin ikkagi veidi kiusatusse. Mis lõbuteenusi seal suures linnas inimestele pakutakse? Ja veel korviga? Tsirkus ega muu kinu see küll olla ei saa... Valgusta, kulla Konn, rumalat maainimest, kui midagi tasuta saaks, sõidaks äkki isegi kohale ja oleks nõus isegi pikas sabas seisma!

konn, lendav konn said...

Kohe näha, et sa, Barbaara, oled maainime! Meil on kõigis ABC-tüüpi kauplustes ammu kasutusel korvid! Ilma korvita järjekorras ette trügida ei tohi, a kui on isiklik korv, siis sellega võib! Eriti pikad sabad on lõbuteenusele siis,kui tuuakse värsket liha, a no seda juhtub ikka ainult suurte riigipühade puhul.

Bianka said...

No mis sa keerutad! Kas see kõik tähendab, et vanad head ajad on tagasi? Et valimispäeval paisatakse teie kandis vabamüügile apelsine ja viinereid?

konn, lendav konn said...

Meil kohtuvad valijatega täiesti värsked, võiks öelda isegi rohelised apelsinid ja pisut tohletanud, võiks öelda isegi kiletatud, viinerid;)
Muidugi loobitakse kandidaate ka muude puu-ja juurviljadega!