Friday, January 13, 2012

Naised!


    Teate ka, et Veskis on uus kassatüdruk! Puterdas ja musserdas, aga arve sai tehtud. Vale saia andis ka algul. Aga mehed olid kenasti tuuris, ainult naistest rääkisimegi:)
Esiteks käis sõbra ja äripartneri naine peenelt öeldes plastilise kirurgia opil. Silmalaud polnud enam nii plastilised kui vaja. Nüüd pidi välja nägema nagu poksija vahetult peale matši. Sama plastiline.
Teiseks manasime vana Fjukki. Isegi kadedad me polnud. No kesse siis nii totu on! Kuigi, nagu teine sõber arvas, et endast märksa nooremat naist tahaks küll kasutada. Tema arvas, et raha eest, ma arvasin, et mulle poleks maksta vaja, kasutaks täitsa ilma rahatagi!
Kolmandaks rääkis esimene sõber, kelle naiseks on nüüd poksija, et Anu Saagim olla kuskil avaldanud, et mehe isasust defineeriv organ pidavat vananedes lühemaks muutuma. Vaidlesime talle ägedalt vastu ja kui ma oleks viitsind autost mõõdulint tuua, oleks kohe selle jubeda naisterahva häbematu vale  kummutanud! Aga ma ei viitsind. Et eks pärast kodus mõõdame ja essemmesseerime.
Ma ei pea vähemalt autosse minema, kohe haardeulatuses on joonlauapulk.

Pildil tervitab kursavend ja äripartner opilt saabunud abikaasat sooja suudlusega.

8 comments:

Lendav said...

Kummalisel kombel on m-i pikkus eriti oluline koorilaulu juures. Ei lähe ühtki kooriproovi mööda, kui neil teemadel tuliselt ei vaielda!
Näide:
Segaduses mehed pöördusid Malle, muusikaliselt haritud naisterahva poole, noot näpus, ja küsisid: kui pikk m on? Malle mõtles veidi ja vastas: iga aastaga jääb järjest lühemaks...

konn, lendav konn said...

Küll see Malle on tark ja haritud naine! Ega häälematerjal pole enda teha, nagu erinevate asjade mõõdudki...
Hõimlane ae - kui sa mind joonistaksid, siis mis värvi mu silmad tuleks??

Bianka said...

Korraks tundus mulle, et antud juhtumil tuleks naiste õiguste kaitsja Rents kohale kutsuda, kuna tegu on naiste alandamisega st. "märksa nooremate naiste ärakasutamise" juhtumiga. Aga siis mõtlesin, et miks peaks see mulle korda minema, kui need noored naised ennast ära kasutada lasevad. Nende oma mure, et nad vanemate meeste rikkust valesti ei hindaks. Tühja sest pikkusest :DDD

Lendav said...

Silmad - sügavkuldsed, kavalate punakate ja rohekate sädemetega. Näiteks. Aga see on ainult hüpoteetiline. Õige värvi määramiseks oleks tarviline visuaalne kontakt.

konn, lendav konn said...

Näh, L kirjeldab mu silmi nagu oleks peeglist näind! A samas tuleb miskipärast meelde sm. Stalini silmade kurikaval pilk, ei tea miks küll?!
Bii - minu arvates on nooremate naiste - vanemate meeste keiss hoopis see, et noorikud kasutavad vanu pässe ära, kusjuures täiesti tasuta! Kutsume šovinistide esindaja?:D
A pikkuse asjus on sul õigus - tühja sest. Joonlaua peitsin kah kaugemale sahtlisse!

Bianka said...

Sul on täiesti õigus, Konn, vaesed ärakasutatud mehed! Aga mehed, teatavasti ju ei nuta, vaid kannatavad naerunäol ja kellelegi kaebamata;)

mustkaaren said...

Laske mul elada oma illusioonide maailmas, ma tahan olla kindel, et m6ned asjad ei muutu kunagi ka siis, kui taevast sajab pussnuge ja minust nooremaid naisi!
Juriidiliselt v6ttes on ka kopulatsioon v66randamistehing, mille Osapooltel on 6igus saada v yle anda erinevaid materiaalseid v6i mittemateriaalseid v22rtusi, juhul, kui Pooled ei otsusta teisiti.

Skarabeus said...

Sai kunagi kuldsel noorusajal ärgatud ,teadmata mis on kell ja kus maakera nurgas asub jalgealune.Aga üllataval kombel vedelesid ühe seltskonnategelase püksid põrandal ja nende kõrval oli mõõdulint ...!Keegi kohalolnuist ei osanud asju kokku panna...