Monday, January 2, 2012

Suurus ON tähtis!

   Sellest sain aru pealejõuluste alede sabas Hki Stocki maa-alusesse parklasse sõites - kui Solarise alla auku mahub mu suuuuuur ja laaaaaai auto hädavaevu, siis Stocki alla sõitsin kui ykköstie tunnelisse ja nii kohe mitu korda järjest ja mitukümmend meetrit maa alla;)
   Itäkeskuses see-eest on parkimiskoha tähistus arvestatud sealkandis elavate tumedanahaliste ja pruntishuuleliste autude järgi - veel pool meetrit kitsam meie Selveri esisest parklast, mistõttu määrisin oma kõhtu Soomemaa poriga nii sisenedes kui väljudes.
   Praegu turgatas just pähe, et täna on seeniorblogijate parkla-eri:D

  Pildil tuntud seeniorblogija parkimas autot Emajõe kaldapealsele.

7 comments:

Bianka said...

Ma ei ütle parem midagi.

*naerab hoopis, üks blond seeniorblogija nimelt.

Ja pilt on ka väga ilus :D

helle said...

Parkimisest ei tea ma midagi, aga mulle tundub ka, et suurus ON tähtis.

Lendav said...

Kas küsimus on pigem pikkuses või jämeduses? Vabandust, laiuses?

konn, lendav konn said...

Ae, Lendav, a mis su liignimi on?;D
Suuruse (pikkuse, laiuse, jämeduse) asjus palun konsulteeri hea Hellega, ta tundub neid asju minust-mehest paremini jagavat ja naised on ju teadaolevalt targemad, kui muidugi blondiinid välja arvata:D

Lendav said...

Bibliomantia järgi (raamatuks "Maailma toiduained) olen ma saabunud aastal KONN :D . Aga muidu olen üldiselt LIND.

Kas jutt käib ikka autost ja parkimisest?! Kui pikad - laiad need kriipsuvahed nüüd ongi...? Kas meie maal on meeter teise mõõduga, kui mujal maailmas? Kas Ameerikas on parkimisplatsidel arvestatud ka nende maal toodetavate kolakatega? Kas Soomes on üldiselt rohkem väikseid autosid? Igasuguseid küsimusi tekib...

konn, lendav konn said...

Mul pole ammu nii lõbus olnud:D Üks lendav lind jõuab rohkem küsida, kui lendav konn vastata:D
Aga Ameerikamaal on tõesti parklakohad tähistatud laiemalt. Ma arvan, et igal maal on normid, kui lai peab see parklakoht olema.
Äkki olin ma Itäkeskuse all motikaparklas??
Küsida võid alati, armas sugulane:D

Eve Piibeleht said...

Ma kardan, et mu blondil peal ja seenioristaatusel pole sellega suurt pistmist, et mu 6,6 meetri pikkune ameerika mänguauto Eestis ühelegi parkimiskohale ei mahu ja parkimismajja ma isegi pole proovinud sellega trügida...suurus on paraku oluline jah.