Tuesday, February 21, 2012

Hunt August ja koer Artur


    Laps päris täna kuklisöömise vahele, et kuidas mulle Hunt August meeldib;) Ma ei saand muhvigi aru, pärast hakkasin natuke jagama. Koer Artur elab hästi, tänan küsimast, käis eile isegi koolis. Kui autos oli enam-vähem rahulik (aheldasin ta läbi rakmete turvavöö külge), siis koolis käitus siivutult. Klassi koosseis on väike - ainult neli koera, neist kolm poissi ja üks tüdruk. Tüdrukul olid päevad ja kuna nii õpetaja kui koeratüdruku perenaine olid samuti......eeee, päevateadlikud, siis pool tunnist vesteldi päevadest, õnneks küll koerte päevadest. Palju huvitavat sai teada!;) Kas koerapiiga odööridest või millestki muust, aga koer Artur üritas korduvalt õpetajapreiliga sugulisse vahekorda astuda. Kes talle küll kõike seda on õpetanud???

Pildil - üks koer näitas üles ebatervet huvi ka meesisendi vastu!

2 comments:

Bianka said...

Konn, sina paned siin ka oma blogi kinnitussõnadega seeniore proovile ;) Vaata ette, seeniorid on tegelikult kõige truim lugejagrupp (nii blogis kui raamatukogus)!

Et mis ma tahtsingi öelda... ahjaa...et kui ma tütre autoga ükskord poest tulin, siis hakkas auto piiksuma, järjest kurjemaks läks. Siis pidasin massina kinni ja küsisin tütre käest, et mis ma jälle valesti tegin? Olin kõrvalistuja istmele kaks rasket poekotti pannud ja auto pahandas, et miks ma kaassõitja turvalisuse eest ei muretse :D Panin siis poekottodele ka turvavöö peale (nagu sina oma koerale). Vahet pole, pea-asi et kõik on kontrolli all.

(kui nüüd kolmas katse ka ei õnnestu, siis loobun kommenteerimas)

konn, lendav konn said...

On ikka tänapäeva autod! Mina oma autole miskipärast ei meeldi - juba kaks korda olen pidanud juhi kohal istmekütet vahetama. Peaks kohta vahetama - ise istuks kõrvalistmele ja kotid (kaubakotid muidugi) paneks kõrvalistmele:D
Parooli mahavõtmist ma põgusalt uurisin, seni veel pole leidnud:D