Thursday, June 27, 2013

Minu lemmik

  

     Sa oled mu helesinise esmaspäeva kuldne suvepäike, tiheda sügisöö tähistaevas laiutav pannkoogikuu, kanepipläru viimane värviline hingetõmme, moonipõllu kohin suveõhtu hämus, kiirtee kiirustav bensiiniving, rahutute randade raudkivist tissimuksud, rohukõrre pinin tuulehoos, koerte kauge kanonaad, kõrgepingetrafo sädelev heli, kristalse veiniklaasi veiklev rubiin, oherdav oie enne orgasmi.
    Puhas kuld. 

    Jah, ka kingad on Tal puhtast kullast.

17 comments:

Bianka said...

Ja kes on see sinu selle suve salapärane lemmik? Ega ometi soodomagomorra, ta oli hiljuti uued sätendavad kingad saanud :D

Lummike said...

Väga ilusasti kirjutatud! Sinu omapära..aga kuidas sa kanepi viimast tõmmet tead....on see tõesti selli ne tunne?

konn, lendav konn said...

Hea Bianka - alates 3.B klassist on mu lemmikuks naissugu kui selline:P SK kingi pole jalas näinud:D
Lummmike - egas muud, pead ära proovima!

Bianka said...

Mulle tundub, et sinu viimane kirjutis on soodomagomorra blogi meeleoludega nii sarnane, nagu oleksite te hingesugulased, kelle hinged laulavad oodi armastusele. Ja kes teab, võib-olla saab temast sinu järgmine suvetüdruk või inspireeriv muusa ;) Isegi sel juhul, kui te kunagi ei kohtu, sest sinu fantaasiaga mehele pole see ju mingi takistus :P

Lummike said...

Millal sa Tartu tuled!? Ma kannan ka samu teksaseid, suveti harvem...ma tahaks ka seksikat meest näha, vsnus ei loe...või äkki lendad!?

soodoma ja gomorra said...

Kui konn on nōus mulle neid kingi laenama, siis ma vōin ju näidata:)

neiud ärevil said...

Aga teeks nii, nagu muinasjutus, et bloginaised sirutavad oma parema jalakese välja ja konn lendab kõigi naiste juurest läbi.(Lendab, mitte ei tõmba. :_D)Kellele kuldkingake paras on, see ongi salapärane muusa.Ja ongi saladus lahendatud. Saame rahuliku südamega öösel magada.

soodoma ja gomorra said...

Ma ei tea, lepiks parem kuidagi kokku, et teiste nimedega võõrastes blogides ei laiuta. Ma ei te, pole kuidagi eriti meeldiv tunne midagi sellist enda kohta kuskilt ees leida.

Bianka said...

See-kelle-nime-enam-nimetada-ei -tohi, äkki sa laseks oma huumorisoolikat veidi puhastada. Tundub, et see on sul palavaga umbe läinud :D

konn, lendav konn said...

SK - mees naistele kingi ei laena, ikka ostab ja mu arust on B meist mõlemist väga ilusasti kirjutanud:)
Lummike - Tartus käisin möödunud nädalal kolm korda, enam ei tule...
:P
Neiud - südamerahu huvides õpetan: korda õhtul enne uinumist kümme korda - mul tuleb sügav ja rahulik uni. Küll näed, magad nagu kott ja ei mingeid konni unes ega ilmsi;)

tyyp said...

oh, need kaunid kuldkingad, mis minu jalga kahjuks vist ei sobinud! magan öösiti nagu kott.

neiud ärevil said...

Aga kas ma lambaid loen enne või peale sinu mantrat?

konn, lendav konn said...

Mina jällegi olen kuulnud, et lambaid loetakse sügisel ja loetud lamba suhu ei tohi vaadata!

Alice said...

aga kuidas nende tibudega oli? :D

Bianka said...

Tunnisatn üles, et tegelikult ma muidugi teadsin, KES Konna selle suve lemmiknaine on :D Seda oleks pidanud aimama ka igaüks, kes pilti vaatas. No loomulikult Tuhkatriinu ;)

Niiet oleksin võinud oma naljatamised ja tirriteerimised tegemata jätta ja palju arusaamatusi oleks ära jäänud. Aga teisest küljest oli see ka hea, sest mõndagi sai selgemaks ja (mitte-)suhtlemisreegid edaspidiseks paika pandud :P Õnneks Konn ise on jätkuvalt selline paksunahaline persoon, kelle üle võib nii nalja heita ja kelle kallal tohib norida. Muidu muutuks kogu see blogielu surmigavaks :P

Lendav said...

Tuhkatriinud olid kristallkingakesed. Intriig jätkub.

Lendav said...

"Tuhkatriinul" tahtsin öelda. Vabandust kirjavikate pärast.