Thursday, August 16, 2018

Oleme avatud



  Oleme avatud tellimustele - poeg hankis endale 3D printeri. Valmistame vastavalt kliendi soovile homunkuluse, sekslelu või muu hädavajaliku  kodutarviku täiesti puhtast südamest ja plastmassist!
Kiirustage, kodanikud huvilised, pea see plastmass otsa ei saa.

6 comments:

Lendav said...

Ma tahass kratti. Mul on külmas punatsit sõstrit ka, ku lepingu jaoss tarviss. Ku punatse sõstra ei kõlba, om maasikit ja kirsse ka. Kratt piass olema hää südamega, tüütahteline, kuulekas ja mõistma ehitustüüd, kunstiand ei tiis ka paha (mul oless siss hää kostabis nakata).

konn, lendav konn said...

Kui ma nüüd lugupeetud kaasblogija tekstist õigesti aru sain, siis ühe toimeka krati ikka saab. Kuna poig on mul kunstianniline, siis seda ka siputab näpuotsaga sisse.
Aga kuke tegemine on selle printeriga muidugi kukepea! :D

Bianka said...

Vat seda imevigurit ei oska ma endale ette kujutada, kuigi kuulnud temast olen. Mismõttes ta printer on, pigem ikka väike valupress või midagi sellist!?

Aga no tee siis üks hea herilasetõrjuja, praegusel aastaajal on seda hädasti tarvis.

Lendav said...

Seda peab oma silmaga nägema, muidu ei saagi aru, mismoodi plastmassi printida saab. Ei ole press. Ma olen näinud.

Lendav said...

https://www.youtube.com/watch?v=ZIPYMdxw4qU

konn, lendav konn said...

See töötab ikka nagu printer - liiguvad nii alumine plaat kui ülemine konsool, mis võimaldabki kolmemõõtmelist plastist niidiga ruumilise objekti nö. printimist. Tiksub nagu õmblusmasin ja isut haiseb plasti järele, aga muidu tore mänguasi:)