Tuesday, October 9, 2018

Veel kord meest

 

Kaks nädalat puhkusel olnud naiskolleeg avab arvuti, logib meilboksi ja märkab esimese meili pealkirja - "Veel kord meest". Avab õhinal ja loeb:
"Lugupeetud naised! Palun teid kirja panna, kes pole veel saanud, aga tahaks; kes on juba saanud, aga tahaks veel ja kes pole üldse saanud ja ei tahagi! Teie mesinik Vallo"

"Postimees" levitab selliseid kuuldusi, tänane PM.

    Nagu näha, on pildil oleval neiul Valloga enam kui tihe suhe.

6 comments:

Bianka said...

Jah, vana hea Postimees on ka muutunud... Ma ei tea, kuidas ma enda uudisvoos FB-s näengi viimasel vaid seda sorti tarkusi, et 5 või 10 nippi milleks iganes, aga enamasti ikka meeste püüdmiseks või hoidmiseks ;) Või siis midagi väga põhjapanevat tähemärkide kohta nagu et missugsued sobivad omavahel või et need räägivad alati tõtt vms. Ma ei tee neid "uudiseid" lahtigi, aga ikka muudkui tulevad :(

konn, lendav konn said...

A mulle PM meeldib, eluline ajaleht!:)

Manjana said...

ihii!

Ma ei näe kunagi FB voos soovitusi tähemärkide kohta, kuigi ma regulaarselt külastan selliseid lehekülgi :( vähemalt selle kohta nad siis saavad aru, et mul on juba piisav hulk teavet.

aga ma tahtsin mainida, et antud jutule sobivalt on su blogi paremal küljel 2 reklaami "eesnääre vajab hoolitsus.t" Ausalt, eesnääret ma pole kordagi googeldanud!

konn, lendav konn said...

Just! Kes siis ei tea, et regulaarne mee tarbimine vähendab meestel eesnäärmevaevusi!:D
A Manjana, sa ikka teistel reklaamidel klikkisid??

henzen said...

Eesti meedia on langenud lehtedest libedal teel täna,
Delfi ärileht.ee on sisuturundanud tuntud pornostaari:
https://www.majandus.ee/wp-content/uploads/2018/05/Valeria_4.jpg
kui RedGate Capital partnerit oma meediastiilis meejuttu ajamas...

Manjana said...

Mul on reklaamide klikkimise vastu allergia. Ma ei suuda isegi nendes blogides reklaamidel klikkida, kus mulle sümpaatne blogiomanik klikkimise eest raha saab.