Saturday, November 3, 2018

Naisega Viljandis

     

    Selle nädala teine kultuur-reis viis meid Mulgimaale - "Ugala" ja "Hipide revolutsioon"
Tegu oli selle lavastuse viimase esitusega ja seda oli näha nii lavajõudude kui publiku käitumisest. Esiteks oli üsna suure saali täituvus nii kolmandiku ümber ja sellestki lahkus meie reast kuuene kamp noorikuid. Teiseks on etendust rohke slängi ja ajastukohaste märksõnade tõttu raske mõista alla kolmekümnestel, kellel selle ajaga igasugune side puudub. Teistes EV100 etendustes ma sellist dissonantsi ei märganud. Tervikuna jäin etendusega rahule  - parimaks sellest sarjast oli minu arvates "BB ilmub öösel" Tapa raudteejaamas ja täiesti külmaks jättis NO99 "Revolutsioon".
      Väga kiidan Viljandi "Grand Hotelli" - suurepärane asukoht, avarad toad, suur ja pehme voodi, võrratu hommikusöök ja kenad-lahked teenindajad. Laidan restorani EVE, mis küll tundub kuuluvat hotelli juurde, aga õhtusöök nimet asutuses oli sügav pettumus - mulle igatahes jäi mulje, et sain sea välisfilee asemel mingi tundmatu looma tallanahka. Ehk oli see ka põhjuseks, miks sipsakas ettekandja ei küsinud tavalist "kuidas maitses" küsimust, vaid viis nohisedes nõud ja tõi puhisedes arve.

   Pildil võrratu hommikusöök. Ikka Viljandis, mitte Tiffanys:)

2 comments:

Mae said...

Olen äärmiselt nördinud - oleksin Konnast eeldanud, et ta ikka Viljandi uusimas hotellis naisega vallatleb.
Aga sellest restost rääkides... tunnistan, et kui veel neli aastat tagasi eelpool nimetet linnas resideerusin, siis mina sellest söögikohast aru ei saanud. Enamus õhtuid oli see üldse (pool)pime, vahel harva võis näha ehmunud turistipaari lauas konutamas. Mis valemiga see avatud oli või mis seal üleüldse toimus, see oli müstika.

konn, lendav konn said...

Uusim hotell = "Park"-hotell?
Valisin GHV seetõttu, et tekitas nostalgilisi mälestusi - tumepunasel nõukaajalgi sain töötõendit presenteerides seal numbritoa mingite küsimusteta!
Kusjuures õhtusöögilauas olimegi me need ehmunud üksik turistipaar:D