Wednesday, January 2, 2019

Sm. laps

   
    Head uut aastat, lahked lugejad!:)
    Nägin lõpuks ära - esimese jaanuari õhtul, kui pea hakkas tasapisi vana-aasta trallist klaaruma, tuli ETV-st "Seltsimees laps". Aeg läks lennates, ei mingit jobutamist, lõpp tuli isegi pisut ootamatult. Väike Helena tundus mitte mängivat, vaid olevat seal filmis. Suurepärane! Muidugi - vaatajatele, kes teemat ei valda - ja neid on laias ilmas väga palju - on pea kogu stoori arusaamatu, aga seda enam on hea meel, et napi aastaga on Helena ja meie film üleilmselt edukas olnud.
    Nüüd võtan raamatu ette.

    Pildil raamatu autor Leelo Tungal, pilt rahvaraamat.ee

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

Head uut aastat, seltsimehed!
Kapitalistlikus maailmas aga võtavad inimesed uut aastat vastu piinava murega südameis : milliseid viletsusi , milliseid õnnetusi toob neile veel 2019. aasta....

konn, lendav konn said...

Hmmm, millise ühiskonnakorraga riigis siis meie elame??
Minul näiteks pole mingeid muresid!

Bianka said...

Vaatasin ka selle filmi ära. Algul oli nii kurb, et jätsin pooleli. Jumal küll, kui jõhker see kommunismi maaletoomine ikka oli. Jah, meie teiega teadsime, et kui Stalin sureb, läheb veidi kergemaks ja Siberist tullakse tagasi. Aga nemad tol ajal ei teadnud, mis edasi saab... Praeguse elu pseudomured (näiteks homoabielud, ränderaamistik, loomade õiguste kaitsmine jms.) tunduvad selle kõige taustal naeruväärsed.

Väike Helena on tõesti võrratu. Kuidas üks laps niimoodi oskab?