Monday, March 16, 2020

Rindeuudiseid


1.Tänavad olid hommikul auto-ja inimtühjad. Nagu pühapäev!
2.Puumarket sulges jaemüügi, lähipäevil teevad otsuse nii mõnedki teised ehitusmaterjalide müüjad.
3.Üritasin täiendada ravimivarusid - sain viimase vitamiinitopsi, paratsetamooli polnud, minu retseptriravimit (vererõhk) samuti mitte. Seda on õnneks kuu varu kodus. Soolapihusti limaskestade kaitseks sain, rõõmustasin nagu laps!:)
4.Teises apteegis, kuhu retseptiga pöördusin, sain teada, et digisüsteem on kokku jooksnud.
5.Toidupoes ei olnud lihatoodetest mitte liha lõhnagi. Ostsin kalakotlette, esimest korda elus. Leivalett oli ka tühjavõitu, muud nagu oli enam-vähem.
    Tulid meelde kaheksakümnendad, kui külmletis oli hea juhul Stepivorst ning Kostroma juust. Eesti juustust olin kuulnud ja suitsuvorsti koguni näinud, aga mitte poes:D
Ja see, sõbrad, on alles idu. Õied-marjad on veel tulemas!
Saadan tellijatele kriisiteavitusi, firma on tänasest tühikägul vähemalt kuu aega.

Õnnis ABC pood, pilt twitterist

11 comments:

Anonymous said...

Iga asi saab ükskord otsa, isegi kriis.:)

Nataly said...

meil on kõike aga poodi minna ei taha kohe üldse , istun kodus …

TT said...

Poed on õhtupoolikutel tühjemad, ravimite koha pealt ei oska kommenteerida kuna kasutame vaid aspiriini eri variante, kaasa ka peavalurohtu. Kaks Tylenoli "extra strength" tabletti seljatas minu tõve, mis iganes see oli. Võimalik, et oleks ka ilma tablettideta normaalne olemine tagasi tulnud, kontrollkatset ju ei teinud :P

konn, lendav konn said...

Nagu Katrin Karisma ütles - ega see, mis Hiinast tulnud, kaua kesta!:)
Rahu ja kannatust!

Bianka said...

Mulle meeldivad meditsiinivaldkonnast tulevad selged sõnumid. Kui kogu muu koroonasse puutuv info, mis tuleb erinevate spetsialistide suust, on üsna udune, et mis sümptomid on olulised, kes nakatub, kuidas nakatume, kui kaua haiguspuhang kesta võib jne. siis üks sõnum oli selge: Ibuprofeen ei sobi koroonanähtuste leevendamiseks, aga Paratsetamool on hea. Mulle sobib, ostsin just 100-tabletise purgi ja söön mõnuga. Paganama gripitee on ju pensionäri jaoks liiga kallis :)))

konn, lendav konn said...

Mis? Sul on sümptomid? Kui oleksid lisaks veel 80-aastane, saaksid ehk testitudki!:) Aga päriselt - kas sööd tablette ennetamiseks??

Bianka said...

Ei ole mul köha ega palavikku, mis ma ennast ikka testin. Ja neid tablette ei söö ma kogu aeg. Lihtsalt kui vahel õhtul tuleb väsimus või külmatunne sisse, siis mu ravipaketti kuulub kuum sinepipulbriga jalavann, pits konjakit ja kuum tee. See teeb seest soojaks ja siis lähen teki alla ja higistan veidi. Hommikul jälle hea olla. Gripitee teeb lisaks hea une, aga nüüd olengi asendanud selle kallivõitu variandi piparmünditee ja paratsetamoolitabletiga. Selliste meetmetega olen alati viirushaiguste vastu võidelnud, mis nimi neil ka varasemalt polnud.

konn, lendav konn said...

Vanainimeste juttu - tabletivaru sain üleeile läbi võitluste kätte ning piparmünditee ergutab ja takistab õhtul uinumist.
Aga muidu on kõik hästi, täna jälle kõrgematelt temperatuuridelt madalamale - 90-40-4,7
:D

tegelinski said...

Kuskilt mälusopist nihku esile.
Kunagi nõuka-ajal olid vabamüügis sellised tabletid nagu kaltseks (Calcex). Mu Soome sugulene ostis neid alati siit kaasa, ütles, et neil Soomes pole ühtegi ravimit, mis nii hästi gripiperioodil toimiks.
Minu teada neid enam müügil ei ole. Võimalikud kõrvalmõjud ehk?

konn, lendav konn said...

Naljakas lugu, ma just täna mõtlesin kaltseksi peale ja soolaks maik tuli suhu:) Tunnen maitset - tähendab terve!

hunterprecision said...

HORNADY PRECISION HUNTER 6.5 CREEDMOR RIFLE AMMO

Hornady® Precision Hunter™ Rifle Ammo delivers match-grade accuracy with a high-tech, expanding hunting bullet—the ELD-X™ (Extremely Low Drag eXpanding). ELD-X™ bullets have extremely high ballistic coefficients, secant ogives, and a boattail design for an exceedingly streamlined and aerodynamic shape to reduce air drag, minimizing bullet drop and wind drift. To counter the effect of heat deformation to the polymer tips, Hornady developed the Heat Shield™ tip, made from heat-resistant polymer, which maintains the bullet’s aerodynamics for ultimate accuracy. ELD-X Rifle Bullets have a thin jacket at the tip to initiate expansion, and a thicker jacket at the base that is combined with an Interlock® ring to keep the core and jacket together to control expansion for optimum weight retention and deep penetration. Hornady Precision Hunter Rifle Ammo is made to deliver consistent ignition over a wide range of temperature extremes, and devastating terminal performance well beyond 400 yards.Designed for long-range huntingMatch-grade accuracyDevastating terminal performanceExtremely high ballistic coefficientsSecant ogive and boattail designHeat Shield tip resists heat deformationControlled expanding designContact the following :

email : sales@hunter-precision.comwhatsApp : +15208919392
text and call  ; +1 847 793 1749website : https://hunter-precision.com/  
https://hunter-precision.com/product/precision-hunter/#