Friday, August 12, 2022

30

  


 Kõige pikamal pojal oli eile juubel - asjaosalised olid kutsutud Vanaka nõlvale. Kes kaugemalt või muidu teadmatud - Vanakas on mägi Mustamäe nõlval, millest suuskadel alla laskmata polnud sa mees ega midagi. Talviti oli põhiküsimus, et Vanakal käisid? Lisaküsimuseks - kas lasid tipust või poole pealt? Tippu viis isegi suusatõstuk, aga see oli enamasti rikkis, minul sellega mäkke tõusta ei õnnestunudki. Ülevalt nõlvalt oli enne julgustükki hea jälgida uperpallitajaid ning "Schumacheri" tegijaid. Kiivreid polnud kellelgi ja all olid tavalised lauad. Selline retrovaade siis:)

   Aga poeg oli varunud moodsaid võileibu ja et üks mu lastest on puhta vege, siis pooled olidki loomse valguta. Piknikutekid olid kallaku peal, ma ei julgenud igaks juhuks istuda, et kui veerema lähen, tea, kas püsti enam saabki ja lõpetan Vanaka all võpsikus. 

  Vaade oli hea kuni Naissaareni välja, telefoniäpp näitas kõrguseks merepinnast 46 meetrit.

  Poiss (see kolmekümnene) tundus õnnelik ja isa südant täitis rahu:)

2 comments:

Emmeliina said...

Viimase lausega on kõik 30 aastat kokku võetud. Minimalism.

Lydia Pedro said...

I feel so happy when I contacted KENSTAR CYBER SERVICES to fix my credit score. Before I emailed him, I had 401(TransUnion), 582(Experian) and 590(Equifax) credit score. Also, on a debt worth $45,000 on my credit card, 2 hard inquiries. I was wondering how possible it is to raise my credit score within 5 days just as he promised. I was surprised when he kept to his promises by raising my credit score to 824. He also paid off the credit card debts and removed all the negative items on my credit report. I’m now the happiest woman in the world. All thanks to this great service. I recommend them to everyone. Email them on KENSTARCYBERSERVICES@GMAIL.COM