Thursday, September 22, 2022

Linnaekskursioon

 


      Pildil ainulaadne, maailmas analooge mitteomav IFÖ Rimfree vetsupott, mille ümbermaailmareis algas ilmselt vabrikust, purjetas see  rekkafurgoonis üle mere, veeti kinnises kongis kauplustesse laiali ja sätiti rahvale vaatamiseks välja. Tuli minu usin tütar, valis pildiloleva santehnilise seadme ja vedas kenasti oma pisikeses Getzis tellija juurde Lasnamäele. Tellija vaatas krimpsus näoga siledat keraamikat ja arvas, et see pole ikka see. No mis seal ikka - hopp! uuesti Getzi ja linnast läbi suurele-laiale maanteele. Paar kuud möödus potil garaažis konutades, siis võttis mu hea tütar ta taas ekskursioonile - sedapuhku näitas Mustamäed. Kui eile õhtul postkasti avasin, aimasin tellija nime nähes halba - nii oligi, ei mingit rimfreed! Sedapuhku korraldasin ekskursiooni ise ja ka autosse tõstsin poti oma hellade kätega. Seevastu maha prantsatasin ma maailmaga tutvunud sanitaartehnilise ime Nõmmele, pojakese tagahoovi. Igaks juhuks tõmbasin koti ka pähe, et ta omapäi ei põgeneks - tee Lasnamäele-Mustamäele ju selge. Ning kuna me teame, et tähtis pole mitte sihtpunkt, vaid ikka teekond kui selline, siis reisib pott koos tütrega homme Keila poole tagasi. Järgmist ekskursiooni ootama.

   Maailm on ikka imeline!:)

6 comments:

tegelinski said...

Mul on pikad juhtmed :( Kas see on miski kaasaskantav välikäimla?

konn, lendav konn said...

Jah - viiakse ühest korterist teise sihtotstarbelise kasutamise eesmärgil:D
Ning ikka sisekäimla:P

tegelinski said...

Jep, mulle ka meeldib, kui kõik vajalik kaasas on...

Mirx said...

See on koht kus kõik kummardavad kui neil paha on ja istuvad kui suur häda on. :)

Bianka said...

Mina ei saa aru, et kas su tütar oma Getziga (mul oli ka kunagi selline) tööötab sinu firmas transana? No see on ikka tõeline sugude võrdõiguslikkus :)

konn, lendav konn said...

Ei solva siin - tütar oli koroona ajal, kui mina alalhoidlikult kodus istusin, mul objektijuht. Hankis materjale, vedas inimesi, suhtles tellijatega. Nüüd sai erialasele tööle, vaene isa peab taas tööd õppima tegema:)