Thursday, November 3, 2022

Pildid vannitoas

 


    Eakaaslasest tellijaproua palus töömeestel lisaks boilerile riputada vannituppa ka pildid. Miks ka mitte - täitsa huvitav! Ei mäleta, et ligi tuhandest tehtud vannitoast oleks seinale pilte kruvinud:)

8 comments:

Katarina von Blogger said...

Mul on ka vannitoas pildid seintel. Kahepoolse teibiga küll, mitte kruvitud. Aga kah, paneb sageli külalistel kulmu kergitama. 😁

SG said...

No miks mitte, aga peaks temaatikaga sobima. Ilmselt peaks olema ka seina, et need kuidagi esile tuleks ja mängiks.
Ma olen nt alati mõelnud, et vetsus võiks ka olla.

Aga noh, mis ma targutan, see on minu isiklik niivõrd-kuivõrd tagasihoidlik arvamus muidugi.

tegelinski said...

Mul vetsus 2 pilti, mis 30 aastat tagasi kapi otsas oma aega ootasid. Nüüdseks on ka paar remonti üle elanud ja ikka alles jäetud. Ei saa ju tarvitamiskõlbulikku kraami ahju visata!
Aga eelmises korteris, kuhu ammuu sisse kolisime, oli eelmine peremees oma "tapeedi" maha jätnud. Kõik seinad olid täis kleebitud silte, mis hoole ja armastusega tarvitatud taaralt oli maha leotatud. Pakun, et mingi 5 aasta jooksul. Mul on kahju, et mul siis pisi-detailide pildistamise kommet polnud ;)

konn, lendav konn said...

Nuvot - pole sanitaarruumide piltidega kaunistamises midagi erilist, pigem tavapärane:)

Epp said...

Mul on praeguse kodu mõlemas vannitoas raamitud fotot seintel. Mu enda ja mehe pildistet, ookeanivaated, niisiis suht neutraalsed.
Aga Eesti elamise vetsus oli potitagusel seinal keskmisest suuremat mõõtu foto valges kitlis (mees)arstist, kes kummikindaid kätte tõmbas. Paspartuu ja raam olid erkpunased. Siiani meenutan, kuidas mu meessoost külalised esmakordselt vetsu sattudes sealt peale asja ajamist üsna hirmunud nägudega välja tulid...

Mirx said...

Imelikud pildid, kuhu ikka selliseid panna? Las boiler ka naudib kunsti:)

konn, lendav konn said...

Epule - ma poleks sellises vetsus püksegi alla lasta julgenud!

Emmeliina said...

Korteri vannituba oli niii pisikene, et pildile kohta ei jätkunud. Nüüd on sauna eesruumis igasugu riiuleid igasugu keraamikaga.
Aga meie esimeses WC-s rippus igal aastal traditsiooniliselt ajaleht "Edasi" kalender. See oli omaette vaatamisväärsus, kui keegi mäletab. Kahepoolse teibiga vetsu mõni kunstipärane aktifoto - miks mitte, aga mida pole on akt. :)))