Friday, November 11, 2022

Test, test...üks-kaks-kolm

     



Rehvivahetuse olen sättinud Veskist õkva üle tee, saab see nelikümmend minutit rahus pudrutada-kohvitada. Rahvast oli vähe - väikelapsega ema ja paar tööriietes noormeest. Sättisin end laste mängunurgast maksimaalselt kaugele ja ka telefoni jätsin taskust välja võtmata, sest mine sa tea...Meelde tulid tööaastad hotellinduses, kui meie toona esindushotelliks peetud maisitõlviku keldris istus üks Jevgeni, kelle ruumi oli keelatud siseneda, aga kel endal oli alati vaba sissepääs ka punasega markeeritud peadirektori kabineti uksest. Selgeks sain selle tegelase vajaduse siis, kui majja tuli toonase India peaministri delegatsioon (peaminister ise küll mitte) ja mulle alluva osakonna ülesanne oli üle pintseldada mikrobetooni (tõlge: mikrofon betoonis) rajamise tagajärjed. 

    Kohvi sain joodud, pudrukese manustatud ning talvekad alla, millega seenevihmasel U-pöördel sattusin kohe külglibisemisse, millest Allgrip kenasti välja tõi. Resümee - kihutada pole vaja ning suvi läbi garaažis konutanud talvekad tuleb enne talvevihmaga tutvustamist soojaks sõita!

Ega teisiti saa - ikka üks lapse pilt ka. Lisaks kaks ilusat ning moodsalt riides noort inimest eelmise sajandi viiekümnendatest.

3 comments:

Lendav said...

Ega ometi...? See lapse nägu on kuidagi kahtlaselt tuttav...

Bianka said...

Mulle jälle tundub isa kaahtlaselt sarnane ühe populaarse blogijaga :))) Isadepäev ka tulemas...

konn, lendav konn said...

Ei hakka salgama, postitasin iseendast siivsa pildi koos noorte (kahekümnesed) lapsevanematega:)