Monday, November 5, 2012

Vuntsidega mees



Mis vahe on vuntsidel ja vurrudel? Mina küll ei tea. Aga kuna november on vuntsidega meeste kuu, siis meenus kauge aeg, kui Konnal olid vuntsid. Kohe pikemat aega olid - nii aastakest viisteist. Ükskord sünnipäevahommikul end peeglist vaadates tekkis mõte, et enam pole vaja. Igaks juhuks olin ettevaatlik ja ajasin ära vaid ühe poole. Käisin kuni õhtuni ringi poolvuntslasena ja kui te arvate, et keegi kodustest märkas, siis eksite. Esimesena saabunud sünnakülaline, muidu ka täitsa kikkis proua, küsis aga kohe, et kas tera läks poole ajamise pealt nüriks? Mis tõestab ilmekalt, et oma naine ei vaata oma mehele peale nii pikka kooselu enam üldse otsa, silmast rääkimata!


    Pildil Konn piduhoos. Pügatud pool on nagu Kuu tagumine pool - see ei jäänud pildile! Tagaplaanil sünnipäevakülalised.

8 comments:

helle said...

Otse vastupidi - sügavalt silma vaadates, neisse lausa uppudes võivad vuntsid küll märkamata jääda. Nii arvan mina.

konn, lendav konn said...

Jah, su pildil on täpselt sellised silmad, rääkimata vurrudest!

Lendav said...

Siia juurde kõlbab miljon anekdooti sel teemal, kuidas mees naist (värskelt juuksuris käinud või seksikalt riides või suisa riieteta jne jne) ei märka - kuni naine gaasimaski pähe tõmbab ja mees siis ehmunult hüüatab - naine, kus su kulmud on?!

Ega kõike ei jõuagi tähele panna. Ma tean omast kogemusest - kaasa tähelepanu tuleb muutusele viisakalt juhtida. "Kas sa ei märka midagi?" on vale taktika, see ajab ainult segadusse, see võib tähendada nii uut panni köögis, uut kleiti (ülikonda), uut autot, poolikuid vurre, sentinmeeter lühemaks lõigatud juukseid jne. Tuleb öelda otse: kallis, kuidas mulle sobib selline vuntsisoeng?

Bianka said...

Vaatasin noorepõlve-pilte (mitte et ma nüüdki vana oleks) ja leidsin, et tol ajal käisid vuntsid iga tõelise mehe nina alla. Nüüd aga tundub sama mees, kes ikka veel oma vuntse maha pole ajanud, nagu dinosaurus. Kasvõi üks poolgi tuleks ära ajada, et ajaga kaasas käia :D

konn, lendav konn said...

A - kahtlemata on meeste tähelepanuvõime oma kaasa suhtes oluliselt olematum kui vastupidi;)
B - vaatasin must-valget fotot kursavendadest mingil labrunnil - kõigil vuntsid ees:D Kuidas me küll neide suudlesime, muudest viguritest rääkimata??

Lendav said...

Kuidas neide suudeldi? Mis mõttes? Ega siis vuntsid ei sega, annavad hoopis meeldivalt vürtsi!

Musivedrud on vurrude hellitusnimi :)

Räägib vurrukandja kallim

konn, lendav konn said...

Vürtsi annavad vuntsid siis, kui enne idamaisest köögist läbi käia:D
Tegelikult mäletan mitut juhust, kui naisinimesed kaeblesid kõdi üle. Ma noore mehena ei julgenud küsida ka, et kus see kõdi täpsemalt on:D

Lendav said...

Mismõttes kaeblesid? Vuntsikõdi on ju igati teretulnud? Ah, kes neist naistest ikka aru saab...