Thursday, February 24, 2022

Täna sõda kui on

   



  Tuleb tunnistada, et filmide pealkirju oskasid venelased hästi välja mõelda - olen neid blogipealkirjadena kasutanud igaks elujuhtumiks. Samas nende võimsat propagandamasinat kadestavad ka Goebbelsi põlemata kondid ja see on -  kasutades meie habemikust ässitaja lemmiksõna - tülgastav. 

  Tavapärasele aastapäeva-piknikule vabas õhus koos laste ja lastelaste ning kosutava piknikukorviga Pääsküla raba veerel  kogunesime sel aastal raske südamega. Helistasin kursavennale ja küsisin lisaks pidupäevaõnnitlusele, et kas labidas on juba tema karvaste käte  haardes, et AKM kartulivagude vahelt välja kaevata. Selgus, et kunagine vanemmadrus oli maha mullanud koguni RPG.

  Igatahes ka vanemas keskeas meeskodanikud tõusevad vajadusel agressori vastu relvile.

  Elagu Eesti!

4 comments:

Indigoaalane said...

Elagu Eesti ja elagu Ukraina!
Mulle meenus hoopis Homme algas sõda... Ja Levitani hääl, mis teatas, kuidas reeturlikud väed ületasid Valgevene piiri...

konn, lendav konn said...

Ma veidi kohandasin ennesõjaaegse laulu „Jesli zavtra voina“ pealkirja vastavalt aktuaalsetele sündmustele. Loen RusDelfi kommentaare ja imestan, et sellised inimesed elavad meie kõrval, vabas riigis, juba aastakümneid...

mustkaaren said...

Ma panin täna vatijope selga ja säärikud jalga ja vanamees kohe kysima: noh, lähed Kiievi alla? Kahjuks ulatus matk vaid puuriidani ja tagasi, sest covid ja valus kops. Aga mai jäta seda niisama. Kuradi tiblad.

mustkaaren said...

Venemaal endal nii yksmeelseid seisukohti ei ole, mõnigi väljendab avalikult pahameelt. Huvitav, kauaks, ja mis organ nendega tegelema asub. Ja mis nad nt Alla Borissovnaga teevad.