Sunday, May 1, 2022

Pulma-aastapäev

 


Koskenkorva pudelis oli peale võõrasemade istutamist vältimatu kastmisvesi - mul on miskipärast kiiks kalmistu veepumba kasutamise vastu, poeg andis koduvee kaasa:)

4 comments:

Bianka said...

Segaseks jääb, kas vanemate, või sinu enda paljude abielude pulma-aastapäev, millest jutt on.
Täpsustusena,ilmselt see peab olema oluline päev su elus. Räägi teema lahti.

konn, lendav konn said...

Ega ma mäletagi täpselt vanemate pulma-aastapäeva, seega ikka isiklik mälestustähtpäev, mis juhtus sobivalt kokku esimese kevadise lilleistutuse ning poja poolt ulatatud üllatavalt sobiva kastmisvee pudeliga:)
Oleksid pidanud ikka Ritsiku kutse vastu võtma, saanuks sind piinavates küsimustes selgust!:P

Bianka said...

Kui veidi pikemalt järele mõelda, siis muidugi ma tean, missuguse sinu naise või laste ema haual sa käisid.

Aga rääkides Ritstsiku pakutud kokkusaamisest, siis algul olin ma nõus. Aga järele mõeldes sain aru, et see tähendab minu jaoks vähemalt paari halvasti magatud ööd. Kui ma neid selle teemaga seotud haavu jälle lahti kratsin arutelu käigus.

Evelyn Jude said...

I was at point of loosing everything I had, before a colleague told me about a great CREDIT HACKER called KENSTAR. I spoke with him about the issues with my card on late payments. He listened and got my details. What I thought was impossible to handle, To the glory of God I was texted that 354 score have been added to my credit, late payments cleared in less than 72hours. Reach out to him via Email: KENSTARCYBERSERVICES@GMAIL.COM