Thursday, May 5, 2022

Sassis

    


 Maimik ja Tolk on saanud hakkama "otse elust" teletootega, mis murrab nii mõnegi televaatajast mehe ja ajab peast kuumaks nende naised. "Sassis" on ehe sari - olgu algus anekdoodi-laadne, aga edasi algab päris elu suurepäraste osatäitmistega. Ragne Pekarev oli seni minu jaoks keegi provintsinäitlejatar, kelle nime küll olin kuulnud, aga ühtegi osatäitmist poleks nimetada osanud. Minu ignorantsus, ma tean! See-eest särav mängimine (aga pigem osas elamine) toob ta minu jaoks kodumaise seriaali-näitlejataride ahtasse tippu. Isegi teksti sissekirjutatud proua Kassi kohatine puterdamine ja plähmerdamine tuleb ehtsalt välja! Ning need tesimelised lapsed! Eriti tütarlaps - no suurepärane. Guugeldades leidsin, et neiu on ka varem filmi juhtunud, aga ainult kogemuse pealt elu ei mängi. Meesosalised on lahjemad. Ma saan aru, et stsenaarium nõuab laiaulatuslikku spektrit tinderdajatest ja kindlasti on neid "üle-võlli-ajajaid" küll ning veel, aga seriaalis on eriti see matšo-mees kuidagi hale vaadata. Sellest kambast on vähemalt Mäeotsa tegelaskuju aus, ajab isegi pisut muigama.

    Ma ei tea tootjaduo elukogemusi, aga enda promiskuiteetsest minevikust võin kinnitada, et nii ongi. Lähen-olen-teen-tulen tagasi-olen edasi...

Ragne "long-legs" pilt Kroonikast.

2 comments:

Bianka said...

Olgu selle seriaali kuntstilise tasemega, kuidas on. Kardan, et kodumaiste seriaalide seas konkurente pole niiehknii. Aga no pikad jalad, see viib vilmi Konna isiklikus vaates nagunii etteotsa.

Aga jah, täita talutav ajaviide, vaatasin isegi lõpuni.

konn, lendav konn said...

Mulle meeldis eriti fakt, et pikajalgse ja ka muidu kõrge naise musitamiseks peavad lühemad isendid hoovõttu kasutama:D