Wednesday, April 5, 2023

Järelpidu





 Mu fotogeenilise torumehe seiklused peale firma juublipidu ületavad taas uudiskünnise!  Kuna Gena ei soovinud (väidetavalt mamuulja ei lubanud) hotelli ööbima jääda, pidid kolleegid tegelema takso tellimisega. Seni kakerdas restoranist väljavisatud vanahärra ümber maja ja nõudis korduvalt veel ühte pudelit viina. Tellitud takso saabudes keeldus ta algul autosse istumast, sest "see pole minu takso" ja kui lõpuks autosse oli lukustatud, ei öelnud aadressi, kuhu sõita. No takso tellinud zabutõlnikud muidugi teadsid, et Gena elab Maardus ja nii nad taksojuhile ütlesidki ja pistnud tollele 20 eurot hambusse, lehvitasid nad Gena minema. Edasine pärineb Gena suust ja pole ehk kõige usaldusväärsem, aga olukord olla eskaleerunud Maardu piiril, kus ilmselt reisija purjus mulinast kurnatud taksojuht oli südamehaige kodaniku autost välja aidanud. Minu küsimusele, et kas sa siis aadressi ikka teatasid küüdimehele või siiski mitte, ei andnud Gena selget vastust. Olla siis tatsanud kodu poole, kui ära väsis, istus natuke maas. Siis oli abikaasa helistanud ja muret tundnud. Torumees, kes seks ajaks enam väga fotogeeniline polnud, ei osanud oma täpset hetkeasukohta kirjeldada. Igatahes hea abikaasa leidis mehe Maardu pealt üles, toimetas koju ja täna (kolmapäeva pärastlõunal) suutis Gena minuga juba täiesti adekvaatselt vestelda. Ootame põnevusega firma neljakümnendat juubelit!:) 

Nagu näete lisatud pildilt, on Mirrori fotokorrespondendil õnnestunud tabada unelev Gena hetk enne  taksost irrutamist. 

5 comments:

mustkaaren said...

See on taksojuht pärast kunde mahalaadimist.

Bianka said...

Nüüd on siililegi selge, milleks Genale kiiresti uut mamslit vaja oli. Et alati turvaliselt kodusadamasse jõuda :)

konn, lendav konn said...

Jah, küllap taksojuht oli samuti kurnatud:)
Ma arvan, et selliseid kräusid on Genale vaja eelkõige selleks, et tunda end elusana. Infarkt on tõsine haigus. Samas mu sõber, sama terviserikke läbi elanuna, ei võta enam tilkagi...

kertu said...

no vat, jah, mulle tunudb, et see on nüüd see igipõlise küsimuse koht: kas ennast hoida või mitte hoida, kui on teada, et see ilmselt su eluiga teatatava(te) aastate võrra vähendab?

see vist kipub olema selline tagantjärele tarkus.

helle said...

Nii hea reportaaž! Ma lugesin 2x ja mõlemal korral naersin.