Monday, April 3, 2023

Meheiga



 Firmal täitus märtsis kolmkümmend tegevusaastat. Pause pole olnud, masu küll kõigutas, aga ei uputanud. Kaks meest on pea algusest - legendaarne Gena (kelle pildi ma tema loal avaldan - arvan küll, et ega ta viinauimas suurt aru saanud, kuhu ja miks) ning plaatija Igor. Mul on tavaks paari aasta tagant töösärke uuendada, kusjuures seljal on number - et siis tähtsuse järjekorras. Gena on olnud raudselt number kaks ja Igor number kolm. Viimane number on kuusteist:)


   Lavendel spaa on just selline pisike, kodune ja "lähedal" värk. Kuna töö ju käib, siis väga kaugele ei olnud otstarbekas meeskonda kupatada. Igatahes saunatasime-mulistasime, kõik vanad olijad ja ka mõned vähe uuemad tahtsid tänukõnet pidada, sõime-jõime ning kogusin kingitusi. Muljetavaldavaim oli šoklaadist toruvõti, mida ma esmalt pidasin ehtsaks roostekamakaks. Pean ikka vanas easki veel õppima:D



10 comments:

kertu said...

See on päriselt ka šokolaadist?

konn, lendav konn said...

Lõhnab nagu šokolaad, maitseb nagu šokolaad ja tegija kinnitusel ongi šokolaad:) Hambaid pole veel sisse löönud.
https://chocolala.ee/toode/sokolaadist-tooriistad-puidust-karbis/

Lendav said...

Täitsa tubli juubel juba, eriti meie noores vabariigis, õnnitlen!

Šokolaadist tööriist näeb tõesti päris ehtne ja elunäinud välja, väga lahe :D

Bianka said...

Edu edaspidiseks!

Meie firma õnnestus maha müüa koos kinnisvara ja raudteeharuga aastal 2019. Kui me nüüd praegu oleks tähistanud oma firma 31. aastapäeva, oleks see üks nutune värk olnud. Ei kivisöe müüki, ei Venamaa väetisi ega miskit muud raudteel Venemaalt veetavat staffi, millest meie firma omal ajal elas.

mustkaaren said...

Mineraal kandevahendisse veel vähemalt sama pikaks ajaks!
Väga ilus šokulaad.

konn, lendav konn said...

Tänan heade soovide eest.
Gena (sai eelmisel aastal a)infarkti ja b)seitsmekümneseks) arvas, et võiks kaksknd aastat veel töötada küll:)

tegelinski said...

Tervitused Genkale jt osapoolikutele!
Täiskäigul edasi!

helle said...

Genka on legendaarne! Kui pildil on Genka, siis on küll raske uskuda, et ta on eluteel räsida saanud nii rängalt. Olete tublid! Jõudu kauaks veel!

konn, lendav konn said...

Helle - kui minult kümmekond aastat tagasi küsiti, mis on minu vitaalse olemuse pant, siis vastasin, et kange alkohol ja rõõmsameelsed naised. Kusjuures alkoholi ma ei tarbi. Genal on vastupidi:)
Aga fotogeeniline on ta küll:D

neiud ärevil said...

Mina olen ka kunagi sellise tööriistakomplekti kingiks saanud. Seisis aastaid. Oli nii päris, et ei raatsinud isegi ära süüa.Huvitav kokkusattumus. Mul sai ka märtsis lasteaias 30 aastat täis ja neljapäeval lähen Lavendel spaasse mulistama. Vot oleks varem teadnud oleks Genkaga kohtunud. Äkki siis 10 aasta pärast näeme ja loodan, et ta on sama fotogeeniline.