Thursday, May 11, 2023

Akt õllepurgil

   


 Teadsin küll, et amatöörkunstnikust poeg käib Drink&Draw üritustel, aga kujutasin seda ette nagu mingi sõpruskonna tegevust. Kui noormees uhkusega isale õllepurki näitas, ei saanud ma esmalt millestki aru. Selgus, et üritustel on erinevad sponsorid, kes lisaks joogikraami tarnimisele valivad kunstiköögist parimad palad ning tiražeerivad need siis oma toodangule. Poja anne leidis väljenduse õllepurgil:)

Leidke parimatest kauplustest! 

5 comments:

mustkaaren said...

Ilus joonistamisstiil, väga hea anatoomia.

konn, lendav konn said...

Peale hindamisi küsiti EKI vestlusvoorus noormehelt, et kes ta eeskuju kunstnikuna on. Noormees vastas, et eeskujusid pole. Järgmine küsimus oli, et keda sisseastuja oskab kodumaistest noorkunstnikest nimetada. Poeg ei teadnud kedagi ja nii ta kunstasse ei pääsenudki:)

Bianka said...

EKI sissesaamiseks oleks pidanud ilmselt rohkem kursis olema ka teiste kunstnike töödega. Aga mu isklik arvamus on, et las kunst olla hobi, aga leivateenimiseks on teised valdkonnad paremad :)

konn, lendav konn said...

Bianka - jutt õige.

Cheryl Matthew said...

After going through a messy repossession in 2020, my credit score dropped to Equifax: 512, TransUnion: 504, Experian: 509. All attempts to restore my creditworthiness to a good rating had been unsuccessful. About a month ago while I was browsing a credit blog, I came across a comment by Evelyn about 760Plus Credit Score. I reached out to them out of desperation, and asked if he could help fix my credit score too. He responded positively and I had to subscribe to his services. I pulled my score after several days as I was instructed. Imagine my surprise when I discovered my score had been boosted to Equifax: 781, TransUnion: 772, and Experian 779. I’m recommending their services as promised. Reach out to them via: 760PLUSCREDITSCORE@GMAIL.COM