Saturday, October 20, 2018
Radissoni restoranide nädal
Eelroog - siig. Hõrk, mõnusalt soolakas.
Pearoog - veisepõsk. Piisavalt pehme, aga maitset jäi vajaka. Huvitav lisand - sibulamoos.
Dessert - fondant ja latte. Paraku oli šokolaad jahtunud.
Grill250 Meritonis. Rahvast palju, üldine mulje hea.
Eraldi kiidan ettekandjat, kes tõesti tundus oma töö üle uhkust tundvat.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Ma praegu mõtlen, et ma ei tea, kas seos, et mida eemale metropolist kolid, seda naeruväärsem see magustoit kaugelt paistab. Nagu Lollisemaa, ehk sorry, jah:)
No mis, pruun värv ei meeldi?:P
Tahaks ka peeni toite uhketes restodes! Aga lihtne töömees orjab just sel nädalal iga päev varahommikust hilisõhtuni, ja nii need restoranide päevad otsa saavadki. Restoranid küll jäävad,aaga juba ilma soodushindadeta ;)
Post a Comment