Sunday, November 6, 2016
Babulja
Tallinna Restoranide Nädalast on sel aastal rekordarv osalevaid söögikohti ja usutavasti ületatakse ka eelmise aasta külastajate arv 17000 inimest. Oma panuse andsime ka meie, einestades "Babulja Liharestoranis". Pildil on pearoog - lambakebab garneeringuga. Liha oli pehme, "sokimaitset" polnud tunda ja paremat garneeringut liha kõrvale on raske tahta - parajalt krõmps, aga samas mahlane segu sibulast, paprikast, porgandist, kapsast ja peedist, lisaks kastmetirtsud. Joogikaart oli samuti huvitav - pakuti maitsestatud viina, huvitava koostisega kokteile. Kuigi minu esimene valik oli jõhvikanaps, soovitas lahke ettekandja hoopis mee-mädarõikanapsi, mille konsumeerimise järel üksnes õhkasin - ühest küljest terava mädarõikalisandi tõttu, aga loomulikult ka naudingust. Desserdiks pakutud Pavlova tillikreemiga (ei naera seal) erilisi maitseelamusi ei pakkunud, ka besee tundus pisut üleküpsenud.
Teenindus oli kiire, viisakas ja püüdlik. Erilised plussid saab värvilise sanitaarkeraamika eest tualettruum:)
Järgmisel aastal üritan bronnida esimeste hulgas, sest keegi ju ometi pääseb Tšaikovskisse ja Noa peakoka lauda! Sel aastal oli esimese päeva lõunaks neisse restoranidesse juba kõik lauad broneeritud.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment